OVERSIGT OVER HOLD SAMT AL INFO OM TILMELDING TIL DEN KOMMENDE SÆSON 24/25

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Showdance

Dette hold er for de sejeste dansestjerner i alderen 7-9 år med danseerfaring.

Showdance
Børn
Beg./let øvede
Viby J., Sal 2
onsdag kl. 17.50 - 18.35
FRA D. 16. August 2023
TIL D. 05. Juni 2024
490,02 DKK pr. deltager frem til sommer

Funny Girls 7-9 år

Funny Girls er holdet for de sejeste dansestjerner i alderen 7-9 år! Glæd dig til en super sjov og hyggelig time, hvor vi danser til nogle af de mest populære sange, som du kender fra radioen. Vores søde og dygtige instruktør vil lære dig en masse fede showdancetrin kombineret med en lille smule teknik hen over gulvet, og du lærer alt fra kropsholdning til takter og kontrol.

I showdance er udstråling og performance noget af det allervigtigste, og derfor arbejder vi også rigtigt meget med, hvordan man optræder foran et publikum! Du lærer hvordan du udtrykker en følelse gennem dine bevægelser, og der vil komme et par danse som vi går i dybden med. I løbet af sæsonen vil Funny Girls optræde til både juleballet og afdansningsballet, hvilket altid er en super sjov mulighed for at vise hvad de har lært!

Glæd dig til en dansetime med fart over feltet, fede showdance trin og højt humør! Vi glæder os så meget til at gøre dig en del af en fantastisk dansefamilie hos Lets Dance.

På holdet vil I lære en koreografi, som I har mulighed for at vise til både julebal og afdansningsbal for forældre og venner, hvilket plejer at være en rigtigt fed måde for børnene at vise hvad de har lært i løbet af sæsonen. Har man mod på at optræde endnu mere, så vil der være mulighed for at optræde til Klubmesterskaberne i efteråret og foråret og DM i Showdance.

Klubmesterskab Efterår 18-11-23
Klubmesterskab Forår 13-04-24
DM Showdance 18-05-24

 

•    Husk at du altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis du er i tvivl om stilen og niveauet på holdet passer til dig.


•    Selv om vi starter op i august, er det altid muligt at begynde på et hold, da der løbende vil komme nye koreografier til. De mest oplagte perioder er aug./sep. og jan./feb.


•    På alle vores børne/ungdomshold fra 2-18 år, er der forældredag den første undervisningsgang i hver måned. Her er det tilladt at tage billeder/video - dog kun af dit eget barn og uden blitz, så det ikke forstyrrer børnene der danser.


•    Fra august til december er der 17 undervisningsgangs og fra januar til juni er der 20. Derfor vil prisen være højere for jan./juni end aug./dec. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så I betaler for de antal timer I får.

Instruktør

Celine Steen Rasmussen

Mit navn er Celine.

Jeg startede med at danse, da jeg var 8 år gammel.
Jeg begyndte med at danse showdance, hvor jeg gik på et konkurrencehold. Jeg dansede showdance i 5 år, og begyndte derefter til hip hop, hvilket jeg har danset lige siden.

Dans for mig er bare noget af det jeg elsker mest. Når jeg danser bliver jeg glad og jeg kan lukke alt det dårlige ud.

Jeg betegner min undervisningsstil som værende sjov, lærerig og glad.

Jeg har undervist på Lets Dance siden 2018. Før det var jeg hjælpetræner i 4 år, hvor jeg har lært og suget til mig af instruktører.

Book prøvetime Funny Girls 7-9 år

DU HAR TO GRATIS PRØVETIMER PÅ HVERT HOLD. DU BOOKER ÉN AF GANGEN.

Du er nu tilmeldt prøvetime

tirsdag 1/3 2023 kl. 17.00 - 18.15

LUK VINDUE