OVERSIGT OVER HOLD, ELITEAUDITION OG AL INFO OM TILMELDING TIL DEN KOMMENDE SÆSON 24/25

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Showdance X Girly Hip Hop

Et af de meget populære hold, for dig som er en øvede danser og ønsker at udvikle dig.

Hip Hop
Teens
Meget øvede/Elite
torsdag kl. 19.30 - 20.20
FRA D. 17. August 2023
TIL D. 06. Juni 2024

Dette hold er ikke åbent for tilmelding.

Show Style X Girly 13+

Girly hip hop er for dig, der godt kunne tænke sig at danse som Beyonce, Rihanna, Ariana Grande og andre kvindelige superstjerner! Til girly hip hop arbejder vi på feminin fremtoning og på performance, og du lærer at komme ud over scenekanten og blive en selvsikker og powerfuld danser. Girly hip hop er en feminin fortolkning af genren hiphop, og tager derfor udgangspunkt i grooves og hip hop teknik.

Girly hip hop er en megafed, sjov og kommerciel dansegenre, som har til formål at udvikle stærke performere, som danser i musikvideoer, i film og på store livescener.

Vores instruktør skaber et socialt og trygt miljø, som dansere udvikler sig allerbedst i, og hurtigt vil man opleve et feminint stærk fællesskab! Girly hiphop er super populært, og egner sig perfekt til dig der elsker powerfulde moves med et feminint touch.

Vi glæder os til at byde dig indenfor i et megasjovt danselokale, og til at finde dén selvsikre performer frem, som vi VED at alle har nede i maven!

OBS! Bemærk, at dette er et øvet/ meget øvet hold, og det derfor kræver at man har danseerfaring for at gå på dette showdance hold. Det er altså IKKE egnet til nybegyndere, eller dig med kun lidt danseerfaring. Instruktøren vil hjælpe med at henvise til et andet hold, hvis hun ikke mener, at niveauet passer til dig.

Dette hold deltager ikke i konkurrencer, men laver opvisning til vores jule- og afdansningsbal.

Vi glæder os til at se DIG!

 

 

  • Dette er primært et supplementshold til vores elitedansere og meget øvede dansere.

  • Husk at du altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis du er i tvivl om stilen og niveauet på holdet passer til dig

  • På alle vores børne/ungdomshold fra 2-18 år, er der forældredag den første undervisningsgang i hver måned. Her er det tilladt at tage billeder/video - dog kun af dit eget barn og uden blitz, så det ikke forstyrrer børnene der danser.

  • Selv om vi starter op i august, er det altid muligt at begynde på et hold, da der løbende vil komme nye koreografier til. De mest oplagte perioder er aug./sep. og jan./feb.

  • Fra august til december er der 17 undervisningsgangs og fra januar til juni er der 19. Derfor vil prisen være højere for jan./juni end aug./dec. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så I betaler for de antal timer I får.

Instruktør

Bolette Overgård Andersen

Jeg hedder Bolette, og er født i 1999
Jeg startede med at danse, da jeg var 2-3 år gammel

Jeg har prøvet meget forskelligt i løbet af årerne blandt andet disko, hiphop, moderne, musical og gymnastik. Dog har min passion primært været indenfor standard og latin dans, hvilket jeg i mange år dansede på eliteplan. Pt danser jeg showdance på eliteplan og er utrolig glad for det!

Grundlæggende så er dans for mig glæde, rytmer og liv. Det er en skøn pause fra den normale hverdag, hvor man både fysisk og mental bliver ladt op. Dans udfordrer nemlig hjernen og giver sved på panden, samtidig med at der er skøn musik.

For mig handler det om at dans skal være sjovt og et frirum med plads til alle. OG at den enkelte elev går ud fra dansetimen med en inderlig JUHU-følelse!
Min undervisningsstil er legende og til tider lidt skør, da jeg altid forsøger at give den bedste og mest lærerig danseoplevelse/undervisning med masser af nærvær samt godt humør.

Jeg har gennem hele mit liv elsket, at give viden fra mig samt arbejde med mennesker- unge som gamle.

Jeg har siden sommer 2018 været instruktør ved Let´s Dance, men har i årerne før det undervist på blandt andet workshops og danseskoler rundt om i landet.