OVERSIGT OVER HOLD, ELITEAUDITION OG AL INFO OM TILMELDING TIL DEN KOMMENDE SÆSON 24/25

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Showdance

Et rigtig sjov time for dig der bare elsker at give den gas til en masse god musik!

Showdance
Børn
Beg./let øvede
Risskov, Sal 2
onsdag kl. 15.45 - 16.30
FRA D. 16. August 2023
TIL D. 05. Juni 2024

Dette hold er ikke åbent for tilmelding.

Glitter Girls 7-9 år

Fede trin, høj energi og masser af sjov  - velkommen til Glitter Girls!

Glitter Girls er et af vores super populære showdancehold, for dig der enten aldrig har danset før, eller måske kun har danset i en halv- eller hel sæson, og for dig der er i alderen 7- 9 år. På Glitter Girls danser vi til nogle af de nyeste hits fra b.la. MGP, og andre populære sange, som børnene måske kender fra deres hverdag.

Vores superseje og engagerede instruktør vil gå i dybden med nogle af dansene, og kombinere læring med en masse sjove danselege! Hos Let’s Dance kan du trygt stole på, at dit barn vil blive en del af et stærkt fællesskab fyldt med sjov, motion og masser af dansetrin!  I løbet af sæsonen lærer vi også en lille showdance-dans, som vi viser til både julebal og afdansningsbal. Begge arrangementer plejer at være en helt fantastisk oplevelse for børnene, og en super sjov mulighed for både forældre, venner og bekendte at se, hvad vi har øvet os helt vildt meget på!

Så tag danseskoene på, og gør dig klar til at føle dig som en stjerne på en scene, når vi slipper vores indre diva løs, til en dansetime fyldt med grin og højt humør. Vi glæder os helt vildt, til at invitere dig indenfor i vores dansefamilie hos Let’s Dance.

På holdet vil danserne lære en koreografi, som I har mulighed for at vise til både julebal og afdansningsbal, men har man mod på endnu mere, så vil der være mulighed for at stille op til et par dansekonkurrencer i løbet af sæsonen. Det vil være muligt at konkurrere til danseskolens egne klubmesterskaber (et efteråret og et i foråret) og til DM i Showdance.

Datoerne for turneringerne finder du her:

Klubmesterskab Efterår 18-11-23
Klubmesterskab Forår 13-04-24
DM Showdance 18-05-24

 

Vi glæder os til at se dig/ jer!

 

•    Husk at du altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis du er i tvivl om stilen og niveauet på holdet passer til dig.


•    Selv om vi starter op i august, er det altid muligt at begynde på et hold, da der løbende vil komme nye koreografier til. De mest oplagte perioder er aug./sep. og jan./feb.


•    På alle vores børne/ungdomshold fra 2-18 år, er der forældredag den første undervisningsgang i hver måned. Her er det tilladt at tage billeder/video - dog kun af dit eget barn og uden blitz, så det ikke forstyrrer børnene der danser.


•    Fra august til december er der 17 undervisningsgangs og fra januar til juni er der 20. Derfor vil prisen være højere for jan./juni end aug./dec. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så I betaler for de antal timer I får.

Instruktør

Isabella Juul Eriksen

Hej, jeg hedder Isabella

Jeg var 2 år gammel da jeg startede til dans og er blevet ved siden da.
Jeg har danset mange forskellige stilarter, blandt andet; Ballet, Disco, Hiphop, Girly Hip Hop, Musical, og Moderne.

Som mindre gik jeg meget op i at bruge min krop, hvilket startede med at jeg gik fra Cheerleading og Gymnastik til Svømning og Badminton , men det var dans, der virkelig fangede mig.
Som danser er det vigtigt for mig at kunne udtrykke sig, men vigtigst af alt, have det sjovt.

I mine forrige år som Elitedanser, har jeg gået på holdene Surrender, Start Angels og Team starlight, Diversity og Show kompagniet, hvormed jeg har danset utallige konkurrencer rundt omkring i danmark.

I mine timer er det selvfølgelig aller vigtigst at børnene har det sjovt, og derudfra tilpasser jeg undervisningen efter de dansere, jeg står overfor.

Før jeg blev træner var jeg hjælpetræner og serviceværtinde, og her har jeg lært at dans = glæde – jeg er på skolen stort set hver eneste dag, og nyder, at Let´s Dance er et sted, hvor der er plads til alle.