TILMELDING TIL SÆSON 24/25 ER NU ÅBEN

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Hip Hop

En fedt hold for drenge i 6-9 års alderen.

Hip Hop
Børn
Beg./let øvede
Risskov, Sal 3
fredag kl. 16.00 - 16.40
FRA D. 18. August 2023
TIL D. 07. Juni 2024

Dette hold er ikke åbent for tilmelding.

Hip Hop Boys 6-8 år

Hip Hop Boys er det fedeste drengehold, for seje, energiske drenge i alderen 6-9 år. Kom og fyr den af til nogle af de mest populære hits som børnene kender fra radioen, og lær at som megastjernerne Michael Jackson, Justin Bieber og Chris Brown. Hip Hop boys lærer fede koreografier, lette breakdance-tricks på gulvet, samt grundtrin og grooves, så de opbygger kropsforståelse, rytme og selvtillid gennem dansen.

Vi øver os på holdet i at optræde for hinanden, og vores megadygtige, kvalificerede og opbakkende instruktør, lærer drengene alt hvad der er at vide om udstråling og at stå foran et publikum.

Hip hop boys er super populært og kendetegnet ved fantastisk energi, et højt tempo og masser af sjov mellem drengene og instruktøren. Det er altafgørende for os, at vores dansere hos Let’s Dance føler sig trygge, og får den absolut bedste oplevelse ved at komme til dansetræning.

På holdet vil I lære en koreografi, som I har mulighed for at vise til både julebal og afdansningsbal for forældre og venner, hvilket plejer at være en rigtigt fed måde for børnene at vise hvad de har lært i løbet af sæsonen. Har man mod på at optræde endnu mere, så vil der være mulighed for at optræde til Klubmesterskaberne i efteråret og foråret.

Klubmesterskab Efterår 18-11-23
Klubmesterskab Forår 13-04-24

 

Vi ses på dansegulvet!

 

 

 

•    Husk at du altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis du er i tvivl om stilen og niveauet på holdet passer til dig.


•    Selv om vi starter op i august, er det altid muligt at begynde på et hold, da der løbende vil komme nye koreografier til. De mest oplagte perioder er aug./sep. og jan./feb.


•    På alle vores børne/ungdomshold fra 2-18 år, er der forældredag den første undervisningsgang i hver måned. Her er det tilladt at tage billeder/video - dog kun af dit eget barn og uden blitz, så det ikke forstyrrer børnene der danser.


•    Fra august til december er der 17 undervisningsgangs og fra januar til juni er der 20. Derfor vil prisen være højere for jan./juni end aug./dec. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så I betaler for de antal timer I får.