Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Hip Hop

Et fedt hip hop hold for både drenge og piger. Holdet er for dig der aldrig har danset før, eller med kun lidt erfaring.

Hip Hop
Teens
Beg./let øvede
Viby J., Sal 2
tirsdag kl. 18.25 - 19.15
FRA D. 15. August 2023
TIL D. 04. Juni 2024
1.451,84 DKK pr. deltager frem til sommer

Hip Hop Teens 13-17 år

Hip Hop Teens er et super populært hip hop hold, for dig som er nybegynder eller kun har en smule danseerfaring. Vi arbejder med basis grooves og lærer masser af koreografier, som vil være stærkt inspirerede af nutidens musikvideoer, samt megakunstnere som Justin Bieber, Usher, Chris Brown, Michael Jackson og Beyoncé. Holdet er både for drenge og piger, og har en perfekt balance mellem at arbejde fokuseret og have det sjovt samtidigt.
Gør dig klar til at lære fra vores supersøde og kvalificerede underviser, som lærer dig alt hvad der er værd at vide om at stå på en scene og om udstråling! På holdet vil du hurtigt kunne mærke en udvikling i din performance, selvsikkerhed og kropskontrol, og vi garanterer, at du altid vil få et smil på læben, når du træder ind til en torsdagsdansefest med Hip Hop Teens. Vi danser til funky rytmer, RnB, pop og klassiske hip hop numre, og det bliver bestemt aldrig kedeligt!

På holdet vil I lære en koreografi, som I har mulighed for at vise til både julebal og afdansningsbal for forældre og venner, hvilket plejer at være en rigtigt fed måde for børnene at vise hvad de har lært i løbet af sæsonen. Har man mod på at optræde endnu mere, så vil der være mulighed for at optræde til Klubmesterskaberne i efteråret og foråret.

Klubmesterskab Efterår18-11-23
Klubmesterskab Forår13-04-24

 

Vi glæder os helt vildt til at invitere dig indenfor i vores fede spejlsale i Viby!

 

 

•    Husk at du altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis du er i tvivl om stilen og niveauet på holdet passer til dig.


•    Selv om vi starter op i august, er det altid muligt at begynde på et hold, da der løbende vil komme nye koreografier til. De mest oplagte perioder er aug./sep. og jan./feb.


•    På alle vores børne/ungdomshold fra 2-18 år, er der forældredag den første undervisningsgang i hver måned. Her er det tilladt at tage billeder/video - dog kun af dit eget barn og uden blitz, så det ikke forstyrrer børnene der danser.


•    Fra august til december er der 17 undervisningsgangs og fra januar til juni er der 20. Derfor vil prisen være højere for jan./juni end aug./dec. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så I betaler for de antal timer I får.

Instruktør

Louise Heise

Jeg hedder Louise Heise Jørgensen og er født i 1991.

Jeg har danset siden jeg var 6 år gammel. I gennem årene har jeg danset Jazzballet, Showdance, Modern samt Standard/Latin.

Dans for mig er livsglæde, genererer livsglæde, ungdommelig og forkriskende energi i hverdagen, den bedste medicin til at ´clear-the-mind´.

Min undervisningsstil er kendetegnet ved at være primært kærlig og detaljeorienteret. Strukturen rummer en god blanding af frihed – til at udfolde sig og yde sit bedste i trygge, hjemlige rammer – og en tilpas portion af faste grænser alt efter alder og niveau.

Jeg har undervist i 10 år, i både Danmark og rundt i hele verdenen, hvor jeg har mødt og også lært og udviklet min undervisning gennem disse forskellige kulturer. Jeg har erfaring med alt slags undervisning fra nybegyndere til elitedansere på højeste niveau.

Et uddrag af mine resultater er:
10 x dansk mester,
2 x nordisk mester, 
1 x italiensk mester, 
1 x EM finalist,
1 x World Cup mester.
Jeg har udover det medvirket i musicals, tv, reklamer, og teateropvisninger, og coachet par i sportsdans de sidste 6 år.
Jeg studerer pt. Psykologi på universitet.

Book prøvetime Hip Hop Teens 13-17 år

DU HAR TO GRATIS PRØVETIMER PÅ HVERT HOLD. DU BOOKER ÉN AF GANGEN.

Du er nu tilmeldt prøvetime

tirsdag 1/3 2023 kl. 17.00 - 18.15

LUK VINDUE