TILMELDING TIL SÆSON 24/25 ER NU ÅBEN

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Hip Hop

Hip hop hold for teenageren

Hip Hop
Teens
Beg./let øvede
Risskov, Sal 3
tirsdag kl. 18.40 - 19.30
FRA D. 15. August 2023
TIL D. 04. Juni 2024

Dette hold er ikke åbent for tilmelding.

Hip Hop Youth 14-17 år

Hip Hop Youth er for dig som enten er helt ny danser, eller let-øvet og som vil prøve kræfter med Hip Hop!

Vi tager udgangspunkt i det seneste hip hop-, pop-, rap- og RnB musik, for at gøre timerne varierede, energiske og sjove, og fokuserer på teknik, grooves og koreografi.

Hip hop Youth er for alle køn, og alle er velkomne til at komme og danse med, på de fede hip hop trin og bevægelser hver uge.

På holdet lærer I en koreografi, som I har mulighed for at vise til både julebal og afdansningsbal, foran forældre og venner. Det plejer at være en rigtigt fed måde, at vise hvad de har lært i løbet af sæsonen.

Har man mod på at optræde endnu mere, så vil der være mulighed for at deltage i Klubmesterskabet i efteråret samt til det i foråret.

Datoerne fro dette, er herunder:

Klubmesterskab Efterår 18-11-23
Klubmesterskab Forår 13-04-24

 

Vi glæder os til at se dig på Hip Hop Youth!

 

 

•    Husk at du altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis du er i tvivl om stilen og niveauet på holdet passer til dig.


•    Selv om vi starter op i august, er det altid muligt at begynde på et hold, da der løbende vil komme nye koreografier til. De mest oplagte perioder er aug./sep. og jan./feb.


•    På alle vores børne/ungdomshold fra 2-18 år, er der forældre-dag den første undervisningsgang i hver måned. Her er det tilladt at tage billeder/video - dog kun af dit eget barn og uden blitz, så det ikke forstyrrer børnene der danser.


•    Fra august til december er der 17 undervisningsgange og fra januar til juni er der 20. Derfor vil prisen være højere for jan./juni end aug./dec. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så I betaler for de antal timer I får.

Instruktør

Johanna Jespersen

Mit navn er Johanna og jeg er født i 1999.

Jeg startede til dans som 11 årig, efter at have danset rundt på værelset derhjemme i årevis. Som forventet forelskede jeg mig lynhurtigt i at danse. De første år dansede jeg showdance og da jeg som 14-årig startede på Hoptrup Efterskoles danselinje, fik jeg øjnene op for mange nye stilarter. Særligt hiphoppen og stilarter med et mere feminint udtryk fangede mig og er stadig den dag i dag, de stilarter der ligger mig nærest.

Gennem årene har jeg danset på flere forskellige elitehold og kvalicieret mig til DM og EM. I 2018 valgte jeg at stoppe og i stedet fokusere på min egen undervisning og gå efter min drøm som professionel danser. Jeg har rejst til London og LA for at træne og dygtiggøre mig. Al erfaringen tager jeg med mig hjem til min egen undervisning. Jeg har undervist siden 2015 rundt omkring i hele Danmark. Gennem årene har jeg været ansvarlig for utallige koreografiske opsætninger og shows. Jeg er ekstremt passioneret omkring min undervisning og mine elever. Det vigtigste i min egen undervisning er god energi, udvikling og at du som elev føler dig tryg, respekteret og set.