OVERSIGT OVER HOLD, ELITEAUDITION OG AL INFO OM TILMELDING TIL DEN KOMMENDE SÆSON 24/25

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Hit Fit Light

Den ultimative dansetime for dig, der gerne vil danse, forbrænde og have det sjovt på samme tid..!

Hit Fit
Unge/voksne
Beg./let øvede
Risskov, Sal 1
lørdag kl. 11.10 - 12.00
FRA D. 19. August 2023
TIL D. 01. Juni 2024

Dette hold er ikke åbent for tilmelding.

Hit Fit Light

Hit Fit Light er den sjoveste forbrændingstime! Vi har ikke kun taget udgangspunkt i musikken fra de sidste otte årtier, men også den dansestil som var fremme på det givne tidspunkt. Vi danser rock´n roll til 50-ernes rockede rytmer. Twist til 60-ernes Beatles. 70-ernes discotrin i bedste John Travolta stil. Pop og grandprix fest fra 80-erne, eurodance fra 90-erne, samt de mere moderne funk og showdance moves fra 00-erne,10-erne og 20-erne. Alle de største hits er med, og det er svært ikke at skråle med på sangene, der brager ud af højttalerne..!

På Hit Fit Light følger du blot instruktøren i nogle simple danse, som vil blive gentaget i løbet af timen. Der vil være fuld fokus på danseglæde og bevægelighed, og alle de mest belastende og fysiske hårde bevægelser, er taget ud af denne time. Men tag ikke fejl, du vil stadig kunne mærke  svedperlerne på panden og følelsen af ultimativ velvære !

Har du aldrig prøvet nogen form for dans før, eller har du skader, er blevet gravid eller lign. anbefaler vi dette hold, da twist og hop undlades, og i stedet er der tilføjet nogle danse, som er knap så svære som på alm. Hit Fit Dance hold.

Undervisningen gør det ligeledes muligt for hver enkelt elev, at udføre flere detaljer af koreografien, udfra deres egne fysiske eller tekniske evner.

Hit Fit Dance konceptet er udviklet af Marianne Eihilt og Mirja Kennedy, som også vælger musikken og laver hovedparten af alle dansene. Hvert halve år kommer der nye danse til, og her sammensætter den enkelte instruktør sit eget program ud fra Mariannes og Mirjas liste af hit numre og koreografier fra de sidste otte årtier. Så kan du ikke få nok af Hit Fit Dance, er det oplagt at tilmelde dig flere hold om ugen, da hver instruktør sætter sit eget præg på timen, samtidig med at der vil være genkendelighed i de fleste danse!

Foruden Hit Fit Light, har vi bla. også Hit Fit Dance og Hit Fit High. Så hvis du vil være helt sikker på at du har fundet den Hit Fit time der passer allerbedst til dig, så anbefaler vi at du klikker ind og læser om de forskellige muligheder her.

Nedenfor kan du se hvad en af vores dansere på Hit Fit Light har udtalt:
"Jeg har haft nyt pulsur på både i dag og i tirsdags til almindelig hit fit. Jeg har faktisk haft en højere puls og forbrændt mere i dag end i tirsdags. Der var ikke noget jeg ikke kunne være med til.
Jeg tænker at det skyldes at jeg på et almindeligt Hit fit hold holder lidt igen, når jeg ikke kan være med fuldt ud (hop og twist), men her kunne jeg give mig selv fuldt ud hele tiden". - Mona Harritz

 

 

•    Husk at du altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis du er i tvivl om stilen og niveauet på holdet passer til dig.


•    Selv om vi starter op i august, er det altid muligt at begynde på et hold, da der løbende vil komme nye koreografier til. De mest oplagte perioder er aug./sep. og jan./feb.


•    De gange du evt. er forhindret i at møde op på din normale træningstid, er du velkommen til at flexe til et af vores andre hold.


•    Fra august til december er der 17 undervisningsgangs og fra januar til juni er der 19. Derfor vil prisen være højere for jan./juni end aug./dec. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så I betaler for de antal timer I får.

Instruktør

Elise Anesen

Jeg har danset siden jeg var helt lille bl.a. ballet, showdance og sportsdans.
Jeg har altid elsker at undervise og haft egne dansehold i over 15 år, bl.a. ved Let’s Dance, Aarhus Academy for Global Education, Aarhus Studenter Gymnastik og Vejlby IK. Hver uge har jeg workshop i Dans og udtryk på forskellige skoler igennem Dansk Skoleidræt og et par gange om året er jeg instruktør på DGI’s instruktørkurser over hele landet.
Jeg elsker at være på og levere en undervisning, der vækker gejst både på mine faste ugentlige hold samt til større events som polterabend, fødselsdage, DGI’s landsstævne og Idrætslærernes Forum.

Jeg er lærer og lægger stor vægt på, at dans skal være sjovt både for børn og voksne og at alle skal have en succesoplevelse med dansen.