OVERSIGT OVER HOLD SAMT AL INFO OM TILMELDING TIL DEN KOMMENDE SÆSON 24/25

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Junior Hip Hop

Elitehold

Hip Hop
Teens
Elite
Viby J., Sal 2
mandag kl. 20.10 - 21.25
FRA D. 14. August 2023
TIL D. 03. Juni 2024
462,80 DKK pr. deltager frem til sommer

Illusion

Illusion er et af vores elitehold indenfor hip hop. 

Eliteholdene er “basen” af hele vores eliteafdeling. Når du danser på vores elitehold, kræver det at du udover din egen faste konkurrencetræning, deltager på min. ét af vores anbefalede supplementshold. Er du blevet optaget på et af vores andre udtagede hold, kan dette gælde som dit supplementshold.
Når du er optaget på et af vores elitehold, hører du under vores eliteakademi. Det betyder bla. at du skal deltage i elitesamlinger, opstartslejr og have en klubdragt. Vi har elitehold i både børn-, junior- og voksenrækken.

 

•   OBS! Det kræver optagelse at gå på dette hold – det er altså ikke muligt booke prøvetimer på holdet, ligesom man ej heller kan tilmelde sig holdet, med mindre man er blevet udtaget til audition.


•   Skulle holdet gå hen og kvalificere sig til Kaufmann Cup finalen, vil der i den forbindelse blive opkrævet en ekstra dansetime, som vil finde sted ugen op til Kaufmann Cup finalen.


 

Instruktør

Helena Maria Brunhøj

Hej, jeg hedder Helena.
Som lille dansede jeg altid rundt der hjemme, men begyndte først at gå til dans som 13 årig. Siden jeg begyndte til dans har jeg danset flere forskellig stilarter – Hip Hop, Girly, Heels, Cheerleading, Samba, Dancehall, Commercial Jazz, Ballet og Modern.
Når jeg går ind til en undervisning eller selv skal danse så glemmer jeg alt andet omkring mig. Jeg bliver glad af at danse og undervise andre. Jeg føler mig virkelig i live, når jeg danser.

Min undervisning vil jeg betegne som både sassy, girly, energisk og lidt beyounce præget.

Jeg har undervist on and off i mere end 10 år – fra jeg var ca. 18 år og til nu. Jeg har undervist i Randers, København og Sydney.
Udover at undervise har jeg medvirket i musikvideoer i Danmark, Malaysia og Australien og danset i liveshows i Taiwan, Danmark og Sydney. Herudover har jeg været Cheearleader i 12 år, arbejdet som Tour Guide ved Silent Disco Tours i Sydney, hvor jeg har arbejdet meget med børn samt haft æren af at danse rundt inden i forskellige mascot figurer.