Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Klassisk Ballet

En klassisk ballet time fra 11 år og op - til og med voksne.

Ballet
Teens
Meget øvede
Risskov, Sal 2
torsdag kl. 18.00 - 19.15
FRA D. 17. August 2023
TIL D. 06. Juni 2024
1.224,99 DKK pr. deltager frem til sommer

Klassisk Ballet

Dette klassiske ballethold er for den øvede danser, som ønsker at fortsætte med at udvikle sin balletteknik. I denne time vil vi have øget fokus på gulvarbejde (pirouetter, hoppe trin og adagio).

Vi arbejder ved balletbarren, og øver drejninger og hop, samt mere smidighed og styrketræning. Gør dig klar, til en fantastisk udfordrende og intens dansetime, hvor du med garanti får ømme muskler, en rankere holdning og en stærkere core.

Ballet udføres med ynde og præcision, men tag ikke fejl – det er benhård træning, som styrker hele din krop. Vi arbejder på positioner og koreografier, og lærer at udføre de klassiske ballettrin som ”assemble”, ”glissade”, ”arabesque”, der alle har franske rødder.

Vores supersøde og højtkvalificerede instruktør sørger for grundigt at forklare dig alt hvad der foregår i undervisningen, og du kan være sikker på, at du som danser altid bliver udfordret, samtidig med at du føler dig helt tryg. Hos Let’s Dance vægter vi relationen mellem instruktør og danser højt, og tror på, at en positivt og støttende atmosfære er altafgørende for en fantastisk danseoplevelse.

Klassisk ballet er desuden et fantastisk og oplagt supplement til dig, som f.eks. er elitedanser, eller ønsker at bringe din dans til et højere niveau. Uanset om du er showdanser, hip hopper eller noget helt tredje, så giver ballet dig fantastisk teknik, som understøtter enhver stilart.

Påklædning: Til denne time anbefaler vi, at eleverne ankommer i dragt og trikot (eller andet tætsiddende tøj) samt balletsko. Tøjet er blot anbefalinger, men det er et krav, at håret samles i en knold. Tøj og sko kan f.eks. købes på balletbutikken.dk.

 

 

•    Husk at du altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis du er i tvivl om stilen og niveauet på holdet passer til dig.


•    Selv om vi starter op i august, er det altid muligt at begynde på et hold, da der løbende vil komme nye koreografier til. De mest oplagte perioder er aug./sep. og jan./feb.


•    På alle vores børne/ungdomshold fra 2-18 år, er der forældredag den første undervisningsgang i hver måned. Her er det tilladt at tage billeder/video - dog kun af dit eget barn og uden blitz, så det ikke forstyrrer børnene der danser.


•    Fra august til december er der 17 undervisningsgangs og fra januar til juni er der 19. Derfor vil prisen være højere for jan./juni end aug./dec. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så I betaler for de antal timer I får.

Instruktør

Olivia Sommer

Mit navn er Olivia Rose Sommer-Mortensen og er opvokset i Holstebro.

Jeg startede med at danse som 8 årig på Holstebro Balletskoles danselinje. Her blev jeg undervist i en bred vifte af stilarter, heriblandt contemporary, ballet, urban og standard/latin. I mine afsluttende år på Balletskolen og dertil i min gymnasietid, trænede jeg derudover på Dansk Talent Akademi i Holstebro, hvor jeg primært blev undervist i Contemporary teknikker og ballet.

Efter min studentereksamen blev jeg optaget på Codarts University of the Arts, på den fire-årige Bachelor of Dance i Rotterdam, som består af tre års undervisning i Rotterdam med et fjerde år i praktik, hvor jeg dansede i et kompagni i Tyskland. Jeg blev færdiguddannet professionel danser i juli 2023.

Jeg har hertil en hel del undervisningserfaring, og finder stor inspiration i at videregive den viden og glæde, som dansen har givet mig til de mennesker jeg står overfor.

Dans er for mig et samlingspunkt og en fælleskabs-skabende kunstform, som inviterer os ind i et frirum til refleksion og kunstnerisk udfoldelse, og bidrager til at udvikle os som mennesker.

Book prøvetime Klassisk Ballet

DU HAR TO GRATIS PRØVETIMER PÅ HVERT HOLD. DU BOOKER ÉN AF GANGEN.

Du er nu tilmeldt prøvetime

tirsdag 1/3 2023 kl. 17.00 - 18.15

LUK VINDUE