OVERSIGT OVER HOLD SAMT AL INFO OM TILMELDING TIL DEN KOMMENDE SÆSON 24/25

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Klassisk Ballet

En klassisk ballet time fra 13 år og op - til og med voksne.

Ballet
Teens
Beg./let øvede
Viby J., Sal 1
torsdag kl. 17.35 - 18.35
FRA D. 17. August 2023
TIL D. 06. Juni 2024
544,45 DKK pr. deltager frem til sommer

Klassisk Ballet +13 år

Velkommen til Klassisk Ballet! Til timen lærer vi dig alt om de grundlæggende teknikker indenfor ballet, og øver alt fra ”plié”, ”piruette” og ”assamblé” til den rette balletholdning og de forskellige positioner.

Du vil blive undervist af vores søde og højtkvalificerede balletunderviser, som sørger for at forklare dig den specifikke teknik grundigt og detaljeret, så du kan udvikle dig og blive bedre time for time. Ballet teknik er meget præcis, og det tager tid og arbejde at blive bedre, så derfor er det super vigtigt for os, at undervisningen er positiv og støttende!

Timen starter typisk med en klassisk stang-skole, hvor I står ved barren. Herefter laves der enkelte ballet øvelser på gulvet, og i løbet af sæsonen lærer vi små koreografier til smuk klassisk musik. Ballet udføres med ynde og præcision, men tag endelig ikke fejl – det er intens og fantastisk træning, som styrker hele din krop, retter dig op og giver dig fleksible lange muskler!

Holdet er for dig der enten er helt nybegynder eller har lidt erfaring indenfor ballet. Danser du til dagligt andre dansestilarter, vil ballet helt klart også gavne dig, da stilarten giver dig tekniske færdigheder som understøtter enhver stilart!

Obs! Holdet er fra 13 år og op. Dvs både børn, unge og voksne har mulighed for at danse på dette hold.

Vi glæder os til at byde dig indenfor til klassisk ballet i vores smukke lyse lokaler!

Påklædning: Til denne time ser vi gerne at man møder op i lidt tætsiddende tøj, opsat hår, og enten gymnastiksko, strømper eller balletsko (ikke tå-spids). 

 

 

 

•    Husk at du altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis du er i tvivl om stilen og niveauet på holdet passer til dig.


•    Selv om vi starter op i august, er det altid muligt at begynde på et hold, da der løbende vil komme nye koreografier til. De mest oplagte perioder er aug./sep. og jan./feb.


•    Fra august til december er der 17 undervisningsgangs og fra januar til juni er der 19. Derfor vil prisen være højere for jan./juni end aug./dec. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så I betaler for de antal timer I får.

Instruktør

Julie Maria Bak Lage

Mit navn er Julie Maria Bak Lage.

Jeg startede med at danse da jeg var omkring 5 år gammel og som 18 årig besluttede jeg mig for at satse på dansen som en levevej.

Jeg har danset en bred vifte af stilarter som ballet, step, hip hop og commercial, men jeg er specialiseret i jazz/musical og moderne dans.

Dans er sjov og udfordrende og gør det muligt at fortælle historier på en måde sprog ikke kan. Dans er for alle og noget alle kan lære, uanset alder og niveau.

I min undervisning er der fuld fokus på dansen og det at blive en bedre danser. Det skal være både sjovt og udfordrende at komme til dans hver uge. Det betyder dog også at der skal være plads til at lave fejl og grine af sig selv, ellers bliver man aldrig bedre. I mine timer øver vi os i at kunne være på foran et publikum og være super selvsikre når vi danser.

Jeg har undervist i dans siden 2014. Jeg har erfaring som underviser i de fleste stilarter fra begyndere til elite, samt børn og voksne. Jeg nyder at undervise og lære fra mig af min viden indenfor dansen.

Book prøvetime Klassisk Ballet +13 år

DU HAR TO GRATIS PRØVETIMER PÅ HVERT HOLD. DU BOOKER ÉN AF GANGEN.

Du er nu tilmeldt prøvetime

tirsdag 1/3 2023 kl. 17.00 - 18.15

LUK VINDUE