OVERSIGT OVER HOLD SAMT AL INFO OM TILMELDING TIL DEN KOMMENDE SÆSON 24/25

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Klassisk Ballet

En time med grundlæggende ballettræning for børn i 6-8 års alderen...!

Ballet
Børn
Beg./let øvede
Viby J., Sal 1
mandag kl. 15.35 - 16.10
FRA D. 14. August 2023
TIL D. 03. Juni 2024
254,08 DKK pr. deltager frem til sommer

Klassisk Ballet 6-8 år

Velkommen til klassisk ballet i børnehøjde! Vores supersøde og kvalificerede balletundervisere byder jer indenfor til en sjov ballettime, hvor vi arbejder med grundlæggende teknikker indenfor klassisk ballet. Vi står både ved barren, laver enkelte balletøvelser på gulvet til klassisk musik, og udvikler derigennem ligeså stille dit barns musikalitet, balance og kropsbevidsthed. Vi glæder os til at dele vores begejstring og danseglæde med de alle vores balletelever i alderen 6-8 år i vores smukke lyse rammer.

Påklædning: Til denne time kræves trikot/gymnastikdragt, pink/hvide tights og ballet sko/gymnastiksko (ikke tå-spids). Kan feks. købes på balletbutikken.dk. Håret bedes ligeledes været samlet i en knold. Se evt. vejledning her..

 

•    Husk at du altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis du er i tvivl om stilen og niveauet på holdet passer til dig.


•    Selv om vi starter op i august, er det altid muligt at begynde på et hold, da der løbende vil komme nye koreografier til. De mest oplagte perioder er aug./sep. og jan./feb.


•    På alle vores børne/ungdomshold fra 2-18 år, er der forældredag den første undervisningsgang i hver måned. Her er det tilladt at tage billeder/video - dog kun af dit eget barn og uden blitz, så det ikke forstyrrer børnene der danser.


•    Fra august til december er der 17 undervisningsgangs og fra januar til juni er der 19. Derfor vil prisen være højere for jan./juni end aug./dec. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så I betaler for de antal timer I får.

Instruktør

Julie Maria Bak Lage

Mit navn er Julie Maria Bak Lage.

Jeg startede med at danse da jeg var omkring 5 år gammel og som 18 årig besluttede jeg mig for at satse på dansen som en levevej.

Jeg har danset en bred vifte af stilarter som ballet, step, hip hop og commercial, men jeg er specialiseret i jazz/musical og moderne dans.

Dans er sjov og udfordrende og gør det muligt at fortælle historier på en måde sprog ikke kan. Dans er for alle og noget alle kan lære, uanset alder og niveau.

I min undervisning er der fuld fokus på dansen og det at blive en bedre danser. Det skal være både sjovt og udfordrende at komme til dans hver uge. Det betyder dog også at der skal være plads til at lave fejl og grine af sig selv, ellers bliver man aldrig bedre. I mine timer øver vi os i at kunne være på foran et publikum og være super selvsikre når vi danser.

Jeg har undervist i dans siden 2014. Jeg har erfaring som underviser i de fleste stilarter fra begyndere til elite, samt børn og voksne. Jeg nyder at undervise og lære fra mig af min viden indenfor dansen.

Book prøvetime Klassisk Ballet 6-8 år

DU HAR TO GRATIS PRØVETIMER PÅ HVERT HOLD. DU BOOKER ÉN AF GANGEN.

Du er nu tilmeldt prøvetime

tirsdag 1/3 2023 kl. 17.00 - 18.15

LUK VINDUE