Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Junior Showdance

Kompagniet

Showdance
Teens
Elite
Risskov, Sal 2
torsdag kl. 16.25 - 17.55
FRA D. 17. August 2023
TIL D. 06. Juni 2024
2.221,44 DKK pr. deltager frem til sommer

Dance Company Cena

Dance Company Cena er vores Kompagnihold i Junior Showdance.

Kompagniet er det højeste niveau på danseskolen.
De dansere der optages på Kompagniet, vil være en kombination af stærke tekniske dansere, særligt fokuserede, målbevidste og hårdtarbejdende dansere, som både er dygtige individuelt, men som også er gode holdkammerater og forstår at arbejde sammen. Det kan også være dansere, som endnu ikke er blandt de teknisk mest dygtige, men som udviser stor disciplin og stort talent. Danserne der bliver udvalgt til de to Kompagnier, vil altså være en kombination af talent, tekniske færdigheder, disciplin, arbejdsomhed, mental parathed og commitment til træningen og til dansen.

Som danser på Kompagniet har du en fast træning hver uge med dit eget hold + hver 3. søndag, ligeledes med dit eget hold. Udover det træner du fast en gang om ugen på en “Kompagnitræning” sammen med dansere fra det andet Kompagni, samt evt. dansere fra Mini-Kompagniet. Derudover skal du vælge min. ét af vores anbefalede supplementshold. Er du blevet optaget på et af vores andre udtagede hold, kan dette gælde som dit supplementshold.

Dansere på Kompagniet må gerne supplere deres træning andre steder, men må kun danse på konkurrencehold på LD. De tre ugentlige træninger skal dog finde sted på LD.

Dansere på Kompagniet må gerne danse både på Kompagniet og på et andet elite/Akademihold i “modsatte” stilart. Man kan dog ikke danse på begge Kompagnihold.

•   OBS! Det kræver optagelse at gå på dette hold – det er altså ikke muligt booke prøvetimer på holdet, ligesom man ej heller kan tilmelde sig holdet, med mindre man er blevet udtaget til audition.


•   Skulle holdet gå hen og kvalificere sig til Kaufmann Cup finalen, vil der i den forbindelse blive opkrævet betaling for en ekstra dansetime, som vil finde sted ugen op til Kaufmann Cup finalen.


 

Instruktør

Stine Overgård Andersen

Mit navne er Stine og jeg startede allerede med at danse som tre-årig, og blev dengang så bidt af det, at jeg ikke har haft en eneste pause lige siden 🙂

Igennem årene har jeg prøvet lidt forskelligt. Jeg har danset både disko, hiphop, showdance, standard og latin. Det der fangede mig mest, var dog standard og latin. De to stilarter har jeg danset hele mit liv, og jeg har deltaget i både VM, EM og mange andre store internationale konkurrencer, med det. Showdance er jeg de sidste år, også begyndt at vende meget tilbage til, og jeg danser nu også det på eliteniveau.

Dans for mig er noget, jeg ikke kan undvære. Det er fantastisk at udtrykke sig til- og igennem musik. Jeg glemmer alt andet omkring mig, og er tilstedet 100% lige der hvor jeg er. Samtidig er det også en skøn motionsform, hvor jeg får sved på panden, mens alverdens dejlige musik kører i højtalerne.

I min undervisning er det allervigtigst, at man har det sjovt. Det er jo det dans er til for – er det ikke ? 😀

En anden ting der betegner min undervisning er, at jeg altid tilpasser den, i forhold til dem jeg står overfor. Sådan at jeg altid forsøger at møde eleverne, lige der hvor de er. På den måde kan alle udvikle sig mest muligt, og have det sjovt uanset hvad man kommer fra, eller hvordan ens dag har været.

Mit mål med en dansetime er selvfølgelig altid at lære fra mig og gøre eleverne bedre end da de kom. Men derudover er mit mål også at alle går derfra med et stort smil på læben.

Jeg har undervist i over 10 år, og var før det hjælpetræner i mange år. Igennem de år har jeg undervist i mange forskellige stilarter. I starten var undervisningen “bare” et fritidsjob, jeg havde ved siden af skolen, men nu lever jeg af at undervise i dans på fuldtid.