OVERSIGT OVER HOLD, ELITEAUDITION OG AL INFO OM TILMELDING TIL DEN KOMMENDE SÆSON 24/25

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Latin Beat

Den ultimative dansetime for dig, der gerne vil svinge hofterne til de lærte latinske rytmer.

Latin Beat
Unge/voksne
Beg./let øvede
torsdag kl. 17.40 - 18.30
FRA D. 26. Oktober 2023
TIL D. 06. Juni 2024

Dette hold er ikke åbent for tilmelding.

Latin Beat

Latin Beat er den fedeste dansetime, hvor du lærer de verdensberømte latinamerikanske danse. Gør dig klar til at glemme tid og sted, når du til Latin Beat forlader dansesalen i Risskov i en times tid, og i stedet får følelsen af at du er en del af en eksotisk samba til karneval i Rio. Den næste uge sætter vi tiden i stå med en sensuel og langsom rumba, og ugen efter, svinger vi hofterne i en cha cha, som dansede vi på gadehjørnet en lun sommeraften i Spanien. Glæd dig også til den tyrefægterinspirerede dans Pasodoble, som en sjov kontrast til den up-tempo stilart jive!

I den første del af timerne vil vi altid gennemgå en lille koreografi, efterfulgt af lidt teknik, hvorefter vi kombinerer koreografi og teknik, så vi får pulsen op og masser af sved på panden. Målet med timen er at få repeteret trinene så meget som muligt, så ALLE kan være med og får en succesoplevelse hver eneste uge. Som ugerne går, vil I kunne flere koreografier udenad, og der vil komme mere og mere puls ind over, så det i sidste ende bliver mere og mere en forbrændingstime.

Latin Beat er et hold, hvor du danser alene og kan afprøve din indre latinoglød! Vores passionerede, uhøjtidelige og positive instruktør glæder sig helt vildt til at se dig!

Nedenfor kan du se hvad en af vores dansere siger om Latin Beat:
Latin Beat er den skønneste dansetid (...) Holdet er fyldt med glade deltagere. 
Latin Beat er tilmed den perfekte feminine danse- motionsform for mig som har følger efter brystkræft og ikke så gerne hopper og springer for meget rundt. Jeg er vild med det.

 

•    Husk at du altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis du er i tvivl om stilen og niveauet på holdet passer til dig.


•    Selv om vi starter op i august, er det altid muligt at begynde på et hold, da der løbende vil komme nye koreografier til. De mest oplagte perioder er okt. og jan./feb.


•  De gange du evt. er forhindret i at møde op på din normale træningstid, er du velkommen til at flexe til et af vores andre hold.


•    Fra oktober til december er der 8 undervisningsgangs og fra januar til juni er der 19. Derfor vil prisen være højere for jan./juni end aug./dec. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så I betaler for de antal timer I får.

Instruktør

Bolette Overgård Andersen

Jeg hedder Bolette, og er født i 1999
Jeg startede med at danse, da jeg var 2-3 år gammel

Jeg har prøvet meget forskelligt i løbet af årerne blandt andet disko, hiphop, moderne, musical og gymnastik. Dog har min passion primært været indenfor standard og latin dans, hvilket jeg i mange år dansede på eliteplan. Pt danser jeg showdance på eliteplan og er utrolig glad for det!

Grundlæggende så er dans for mig glæde, rytmer og liv. Det er en skøn pause fra den normale hverdag, hvor man både fysisk og mental bliver ladt op. Dans udfordrer nemlig hjernen og giver sved på panden, samtidig med at der er skøn musik.

For mig handler det om at dans skal være sjovt og et frirum med plads til alle. OG at den enkelte elev går ud fra dansetimen med en inderlig JUHU-følelse!
Min undervisningsstil er legende og til tider lidt skør, da jeg altid forsøger at give den bedste og mest lærerig danseoplevelse/undervisning med masser af nærvær samt godt humør.

Jeg har gennem hele mit liv elsket, at give viden fra mig samt arbejde med mennesker- unge som gamle.

Jeg har siden sommer 2018 været instruktør ved Let´s Dance, men har i årerne før det undervist på blandt andet workshops og danseskoler rundt om i landet.