OVERSIGT OVER HOLD, ELITEAUDITION OG AL INFO OM TILMELDING TIL DEN KOMMENDE SÆSON 24/25

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Latin Beat

Den ultimative dansetime for dig, der gerne vil svinge hofterne til de lærte latinske rytmer.

Latin Beat
Unge/voksne
Øvede
Risskov, Sal 3
mandag kl. 18.50 - 19.40
FRA D. 14. August 2023
TIL D. 03. Juni 2024

Dette hold er ikke åbent for tilmelding.

Latin Beat

Latin Beat er den fedeste dansetime, hvor du lærer de verdensberømte latinamerikanske danse. Gør dig klar til at glemme tid og sted, når du til Latin Beat forlader dansesalen i Risskov i en times tid, og i stedet får følelsen af at du er en del af en eksotisk samba til karneval i Rio. Den næste uge sætter vi tiden i stå med en sensuel og langsom rumba, og ugen efter, svinger vi hofterne i en cha cha, som dansede vi på gadehjørnet en lun sommeraften i Spanien. Glæd dig også til den tyrefægterinspirerede dans Pasodoble, som en sjov kontrast til den up-tempo stilart jive!

I den første del af timerne vil vi altid gennemgå en lille koreografi, efterfulgt af lidt teknik, hvorefter vi kombinerer koreografi og teknik, så vi får pulsen op og masser af sved på panden. Målet med timen er at få repeteret trinene så meget som muligt, så ALLE kan være med og får en succesoplevelse hver eneste uge. Som ugerne går, vil I kunne flere koreografier udenad, og der vil komme mere og mere puls ind over, så det i sidste ende bliver mere og mere en forbrændingstime.

Latin Beat er et hold, hvor du danser alene og kan afprøve din indre latinoglød! Vores passionerede, uhøjtidelige og positive instruktør glæder sig helt vildt til at se dig!

Nedenfor kan du se hvad en af vores dansere siger om Latin Beat:
Latin Beat er den skønneste dansetid (...) Holdet er fyldt med glade deltagere. 
Latin Beat er tilmed den perfekte feminine danse- motionsform for mig som har følger efter brystkræft og ikke så gerne hopper og springer for meget rundt. Jeg er vild med det.

 

•    Husk at du altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis du er i tvivl om stilen og niveauet på holdet passer til dig.


•    Selv om vi starter op i august, er det altid muligt at begynde på et hold, da der løbende vil komme nye koreografier til. De mest oplagte perioder er aug./sep. og jan./feb.


•  De gange du evt. er forhindret i at møde op på din normale træningstid, er du velkommen til at flexe til et af vores andre hold.


•    Fra august til december er der 17 undervisningsgangs og fra januar til juni er der 19. Derfor vil prisen være højere for jan./juni end aug./dec. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så I betaler for de antal timer I får.

Instruktør

Kristine Søndergaard Pedersen

Mit navn er Kristine Søndergaard Pedersen.
Jeg startede med at danse, da jeg var 3 år gammel.

Jeg dansede MGP-dans som helt lille. Ret tidligt skiftede jeg over til sportsdans, hvilket jeg blev bidt af. Jeg har danset sportsdans på eliteplan i mange år. Jeg har desuden erfaring med både musical, jazz, ballet, showdance og flere andre stilarter.

Dans er for mig et frirum for alt stress i hverdagen. Det er en måde at udtrykke sine følelser på og bare slippe kontrollen. For bare nogle år siden var dansen min livsstil, og nu nyder jeg bare at kunne videregive min viden og erfaring til andre dansetalenter.

En gang en danser – altid en danser. For mig er dette et meget vigtigt motto. Dans er ikke bare dans. Dans giver selvdisciplin og dannelse, hvilket jeg tydeligt kan mærke har påvirket hele min måde at agere på. Dans har gjort mig til den, jeg er i dag.

Dans giver desuden enormt meget kropsbevidsthed og kontrol, hvilket man kan bruge så mange andre steder end i danseverdenen.

Jeg er inspireret af den undervisning, jeg selv har fundet nyttig og god gennem årene.

Min undervisningsstil er fokuseret på den enkelte danser og holdets behov og udvikling. Jeg går meget op i, at det skal være sjovt at danse for alle, og at alle kan følge med. Desuden synes jeg selv, at det fedeste er en underviser, der formår at motivere og have et enormt engagement og sprudlende energi, hvilket jeg selvfølgelig også selv forsøger at leve op til.

Jeg har undervist i sportsdans både som hjælpeinstruktør og instruktør. Jeg har været træner på en international skole i Aarhus, hvor jeg har undervist børn i flere forskellige stilarter. Derudover har jeg undervist til mange arrangementer (f.eks. badminton træningslejre, højskoler osv.). 
Slutteligt har jeg været koreograf på flere amatør-musicals og forestillinger.