Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Latin Beat

Den ultimative dansetime for dig, der gerne vil svinge hofterne til de lærte latinske rytmer.

Latin Beat
Unge/voksne
Øvede
Risskov, Sal 3
mandag kl. 18.50 - 19.40
FRA D. 14. August 2023
TIL D. 03. Juni 2024
1.360,50 DKK pr. deltager frem til sommer

Latin Beat

Latin Beat er den fedeste dansetime, hvor du lærer de verdensberømte latinamerikanske danse. Gør dig klar til at glemme tid og sted, når du til Latin Beat forlader dansesalen i Risskov i en times tid, og i stedet får følelsen af at du er en del af en eksotisk samba til karneval i Rio. Den næste uge sætter vi tiden i stå med en sensuel og langsom rumba, og ugen efter, svinger vi hofterne i en cha cha, som dansede vi på gadehjørnet en lun sommeraften i Spanien. Glæd dig også til den tyrefægterinspirerede dans Pasodoble, som en sjov kontrast til den up-tempo stilart jive!

I den første del af timerne vil vi altid gennemgå en lille koreografi, efterfulgt af lidt teknik, hvorefter vi kombinerer koreografi og teknik, så vi får pulsen op og masser af sved på panden. Målet med timen er at få repeteret trinene så meget som muligt, så ALLE kan være med og får en succesoplevelse hver eneste uge. Som ugerne går, vil I kunne flere koreografier udenad, og der vil komme mere og mere puls ind over, så det i sidste ende bliver mere og mere en forbrændingstime.

Latin Beat er et hold, hvor du danser alene og kan afprøve din indre latinoglød! Vores passionerede, uhøjtidelige og positive instruktør glæder sig helt vildt til at se dig!

Nedenfor kan du se hvad en af vores dansere siger om Latin Beat:
Latin Beat er den skønneste dansetid (...) Holdet er fyldt med glade deltagere. 
Latin Beat er tilmed den perfekte feminine danse- motionsform for mig som har følger efter brystkræft og ikke så gerne hopper og springer for meget rundt. Jeg er vild med det.

 

•    Husk at du altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis du er i tvivl om stilen og niveauet på holdet passer til dig.


•    Selv om vi starter op i august, er det altid muligt at begynde på et hold, da der løbende vil komme nye koreografier til. De mest oplagte perioder er aug./sep. og jan./feb.


•  De gange du evt. er forhindret i at møde op på din normale træningstid, er du velkommen til at flexe til et af vores andre hold.


•    Fra august til december er der 17 undervisningsgangs og fra januar til juni er der 19. Derfor vil prisen være højere for jan./juni end aug./dec. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så I betaler for de antal timer I får.

Instruktør

Charlotte Christiansen

Hej, jeg hedder Charlotte.

Jeg startede med at danse da jeg var 6 år. Har konkurrencedanset i ca. 20 år i standard og latinamerikansk dans, med primært fokus på standard dans.

Dans og konkurrence for mig har været en verden fyldt med dannelse, og en mulighed for at udtrykke frihed, følelser, talent, selvtillid, bestræbelse, disciplin, “fighter gen”, styrke både fysisk og psykisk, indlevelse og 100 procent tilstedeværelse i musikken, på gulvet men også udenfor for gulvet i min dagligdag.

Dans har betydet ALT for mig, og har gjort mig til det menneske jeg er i dag. En med et positivt og åbent sind, der ikke er bange for at tage nye udfordringer op. Med troen på mig selv og hvad end jeg bestræber, finder jeg altid vejen til succes.

Som underviser kan jeg udtrykke at være disciplineret og detaljeret – men ALTID! med et smil på læben. Jeg elsker at rykke grænser, for at opnå det bedste resultat og kunne vidergive min passion, viden og erfaring til andre sultne dansere. Når det er sagt, skal der også være plads til sjov, spas og humor.

Jeg har undervist nu i godt 15år, i mange forskellige stilarter, aldre og lande verden rundt. Forsøger altid på at tilpasse og være i øjenhøjde med eleverne.

Jeg har altid gået op i sundhed og god fysik og har derfor selvstuderet meget inden for dette område. Hjælper både elever og andre med at strukturerer en personlig kost/træningsplan. Ved siden af instruktør hos Lets dance, er jeg også fitness instruktør.

Konkurrencedansen har været en del af mit liv i 20 år og det har været en eventyrlig rejse. Trænere, sponsorer og ikke mindst min familie har bakket mig op, hvilket har gjort det muligt for mig, at følge en drøm, der har resulteret i mange flotte titler. Jeg kan nemlig stolt kalde mig for Danmarksmester, dobbelt Amerikansk mester i Standard, “Runner up” ved det amerikanske 10-dans Mesterskab såvel som top 25 på både Verdensranglisten og ved VM.

Book prøvetime Latin Beat

DU HAR TO GRATIS PRØVETIMER PÅ HVERT HOLD. DU BOOKER ÉN AF GANGEN.

Du er nu tilmeldt prøvetime

tirsdag 1/3 2023 kl. 17.00 - 18.15

LUK VINDUE