OVERSIGT OVER HOLD SAMT AL INFO OM TILMELDING TIL DEN KOMMENDE SÆSON 24/25

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Børnedans

Et sjovt og hyggeligt dansehold for de aller yngste dansere i alderen ca. 2-3 år.

Børnedans, Minisjang, MGP
Børn
Beg./let øvede
Viby J., Sal 2
mandag kl. 16.00 - 16.30
FRA D. 14. August 2023
TIL D. 03. Juni 2024
217,80 DKK pr. deltager frem til sommer

Minisjang 2-3 år

Velkommen til Minisjang! Holdet for de allermindste, som giver en fantastisk mulighed for at tilbringe en skøn eftermiddag i dansens tegn sammen med dit barn eller barnebarn.
Dansesalen er altid fyldt med en vidunderlig energi, når vi sætter gang i små sjove danse og klassiske sanglege. Vi danser både til de kendte og elskede sange fra DRs Minisjang, blandet med en masse andre populære børnehits gennem tiden.
Børnene lærer at lytte til rytmer i sangene, samt helt basale dansetrin, og vi kombinerer læringen med en masse sjove danselege. På Minisjang danser den voksne sammen med barnet i hele timen.

Vi er hos Let’s Dance super stolte af vores engagerede, tålmodige og pædagogiske instruktører, som glæder sig helt vildt til at tage imod jer og invitere jer ind i Let’s Dances dansefamilie!

Det er altafgørende for os, at vi skaber en tryg og sjov atmosfære, hvor børnene bliver introduceret til rytme, bevægelse og danseglæde på absolut bedste vis! Holdet er for de ældste vuggestue-/dagplejebørn fra ca. 2-3 år, og er både for piger og drenge.

I løbet af sæsonen vil der være mulighed for at optræde til både julebal og afdansningsbal, hvilket altid er to super hyggelige arrangementer, hvor vi kan vise bedsteforældre, søskende og bekendte, hvad vi har lært!

•    Husk at du altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis du er i tvivl om stilen og niveauet på holdet passer til dig.


•    Selv om vi starter op i august, er det altid muligt at begynde på et hold, da der løbende vil komme nye koreografier til. De mest oplagte perioder er aug./sep. og jan./feb.


•    På alle vores børne/ungdomshold fra 2-18 år, er der forældredag den første undervisningsgang i hver måned. Her er det tilladt at tage billeder/video - dog kun af dit eget barn og uden blitz, så det ikke forstyrrer børnene der danser.


•    Fra august til december er der 17 undervisningsgangs og fra januar til juni er der 19. Derfor vil prisen være højere for jan./juni end aug./dec. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så I betaler for de antal timer I får.

Instruktør

Isabella Juul Eriksen

Hej, jeg hedder Isabella

Jeg var 2 år gammel da jeg startede til dans og er blevet ved siden da.
Jeg har danset mange forskellige stilarter, blandt andet; Ballet, Disco, Hiphop, Girly Hip Hop, Musical, og Moderne.

Som mindre gik jeg meget op i at bruge min krop, hvilket startede med at jeg gik fra Cheerleading og Gymnastik til Svømning og Badminton , men det var dans, der virkelig fangede mig.
Som danser er det vigtigt for mig at kunne udtrykke sig, men vigtigst af alt, have det sjovt.

I mine forrige år som Elitedanser, har jeg gået på holdene Surrender, Start Angels og Team starlight, Diversity og Show kompagniet, hvormed jeg har danset utallige konkurrencer rundt omkring i danmark.

I mine timer er det selvfølgelig aller vigtigst at børnene har det sjovt, og derudfra tilpasser jeg undervisningen efter de dansere, jeg står overfor.

Før jeg blev træner var jeg hjælpetræner og serviceværtinde, og her har jeg lært at dans = glæde – jeg er på skolen stort set hver eneste dag, og nyder, at Let´s Dance er et sted, hvor der er plads til alle.

Book prøvetime Minisjang 2-3 år

DU HAR TO GRATIS PRØVETIMER PÅ HVERT HOLD. DU BOOKER ÉN AF GANGEN.

Du er nu tilmeldt prøvetime

tirsdag 1/3 2023 kl. 17.00 - 18.15

LUK VINDUE