TILMELDING TIL SÆSON 24/25 ER NU ÅBEN

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Modern

Et populært hold for dig der vil prøve kræfter med modern dans.

Moderne
Tweens
Øvede
Viby J., Sal 1
mandag kl. 16.15 - 17.00
FRA D. 14. August 2023
TIL D. 03. Juni 2024

Dette hold er ikke åbent for tilmelding.

Modern 10-14 år

Velkommen til moderne dans for øvede!
Let’s Dance inviterer dig indenfor i et spændende og grænseløst univers, hvor danserens helt egen fortolkning af musikken er i fokus. Moderne dans opstod som en modreaktion til balletten, og i denne genre fokuserer vi derfor på historiefortælling gennem bløde, frie og tunge bevægelser. Modsat ballet, så handler stilarten om danserens individualitet, hvilket er en fantastisk mulighed for at slippe kreativiteten løs! Vores dygtige og teknisk stærke undervisere hjælper dig med at udvikle bedre kropsforståelse, musikalitet og teknik, og vi arbejder med teknikker indenfor kontakt-improvisation, floorwork og udstråling. Undervisningen er meget alsidig, og indeholder også indlæring af en masse koreografier, som vi øver og viser for hinanden på holdet.

Vores instruktør vil desuden guide dig igennem teknikker til hvordan du finder inspiration til dine bevægelser alle vegne – i naturen, i vores følelser, i tyngdekraften – inspirationen er overalt omkring os!

Det bliver super sjovt, og vi glæder os helt vildt til at slippe fantasien og kreativiteten løs sammen med dig i vores smukke lokaler!

OBS! Bemærk, at dette er et øvet hold, og det kræver derfor, at du har danseerfaring for at kunne deltage på dette showdance hold. Det er derfor ikke egnet til nybegyndere, eller dig med kun lidt danseerfaring. Instruktøren vil meget gerne være behjælpelig med at henvise til et andet hold, hvis hun ikke mener, at niveauet passer til dig. Du er også altid velkommen til at skrive til kontoret.

Hvis du danser på dette hold skal du helst have mod på - og lyst til - at danse turneringer, da der på holdet vil blive brugt en del tid på at forberede sig hertil - specielt i perioden januar-juni. Ønsker du at danse på et meget øvede hold, og ikke danse turneringer, bedes du sige det til instruktøren fra sæsonstart, så hun kan give dig en plads i dansen, som ikke er helt i front - dette vil nemlig give udfordringer senere, når der skal øves formationer til turneringer. Men du er selvfølgelig meget velkommen, uanset om du har lyst til at deltage i turneringer eller ej.

Klubmesterskab Efterår 18-11-23
Klubmesterskab Forår 13-04-24
Danmark Danser Kvalifiaktions runde 10-03-24
Danmark Danser Finale (hvis udtaget) 25-05-24

 

Yderligere er der også mulighed for at vise dansen frem til vores jule og afdansningsbal.

 

•    Husk at du altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis du er i tvivl om stilen og niveauet på holdet passer til dig.


•    Selv om vi starter op i august, er det altid muligt at begynde på et hold, da der løbende vil komme nye koreografier til. De mest oplagte perioder er aug./sep. og jan./feb.


•    Fra august til december er der 17 undervisningsgangs og fra januar til juni er der 19. Derfor vil prisen være højere for jan./juni end aug./dec. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så I betaler for de antal timer I får.

Instruktør

Julie Maria Bak Lage

Mit navn er Julie Maria Bak Lage.

Jeg startede med at danse da jeg var omkring 5 år gammel og som 18 årig besluttede jeg mig for at satse på dansen som en levevej.

Jeg har danset en bred vifte af stilarter som ballet, step, hip hop og commercial, men jeg er specialiseret i jazz/musical og moderne dans.

Dans er sjov og udfordrende og gør det muligt at fortælle historier på en måde sprog ikke kan. Dans er for alle og noget alle kan lære, uanset alder og niveau.

I min undervisning er der fuld fokus på dansen og det at blive en bedre danser. Det skal være både sjovt og udfordrende at komme til dans hver uge. Det betyder dog også at der skal være plads til at lave fejl og grine af sig selv, ellers bliver man aldrig bedre. I mine timer øver vi os i at kunne være på foran et publikum og være super selvsikre når vi danser.

Jeg har undervist i dans siden 2014. Jeg har erfaring som underviser i de fleste stilarter fra begyndere til elite, samt børn og voksne. Jeg nyder at undervise og lære fra mig af min viden indenfor dansen.