Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Showdance

Fedeste dance crew for danseglade teenage piger...!

Showdance
Teens
Beg./let øvede
Viby J., Sal 1
mandag kl. 19.35 - 20.25
FRA D. 14. August 2023
TIL D. 03. Juni 2024
1.361,10 DKK pr. deltager frem til sommer

Show Piger 13-16 år

Drømmer du om en dag at stå på en stor scene med flotte kostumer, fantastisk musik og et stort publikum? Så er Show Piger lige noget for dig! Show Piger er et begynder/let øvet hold for dansere i alderen 13-16 år, som elsker at danse, og vildt gerne vil lære fede showdancetrin! Vi danser til de nyest populære sange som du kender fra radioen, og vi garanterer en kæmpe dansefest med smil og udfordringer! Danserne på Show Piger bliver præsenteret for smidighed, lidt styrke, teknik hen over gulvet og derudover lærer vi masser af både lette- men også lidt sværere koreografier.

Udstråling er altafgørende for en showdanser, og derfor vil vores fantastiske, positive og engagerede instruktør lære dig alt hvad der er at vide om at optræde på en scene!

Gør dig klar til en af Let’s Dances sjoveste dansetimer fyldt med energi, positivitet og danseglæde, hvor alle kan være med!

På holdet vil I lære en koreografi, som I har mulighed for at vise til både julebal og afdansningsbal for forældre og venner, hvilket plejer at være en rigtigt fed måde for børnene at vise hvad de har lært i løbet af sæsonen. Har man mod på at optræde endnu mere, så vil der være mulighed for at optræde til Klubmesterskaberne i efteråret og foråret og DM i Showdance.

Klubmesterskab Efterår18-11-23
Klubmesterskab Forår13-04-24
DM Showdance18-05-24

 

På med danseskoene, fyld drikkedunken og stram hestehalen -  Vi ses på Show Piger!

 

 

•  Husk at du altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis du er i tvivl om stilen og niveauet på holdet passer til dig.


•  På alle vores børne/ungdomshold fra 2-18 år, er der forældredag den første undervisningsgang i hver måned. Her er det tilladt at tage billeder/video - dog kun af dit eget barn og uden blitz, så det ikke forstyrrer børnene der danser.


• Selv om vi starter op i august, er det altid muligt at begynde på et hold, da der løbende vil komme nye koreografier til. De mest oplagte perioder er aug./sep. og jan./feb.


• Fra august til december er der 17 undervisningsgange og fra januar til juni er der 19. Derfor vil prisen være højere for jan./juni end aug./dec. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så I betaler for de antal timer I får.

Instruktør

Victoria Storgaard

Jeg hedder Victoria.
Jeg startede med at danse som 9 årig på et showdance elitehold.
Jeg har beskæftiget mig med forskellige genrer som showdance, ballet, jazz, moderne, girly, hip hop og musical.
Dans er for mig en måde at have det sjovt på, men også tilegne sig ny viden og erfaringer.
Mine dansetimer består af læring, hvor der desuden også er plads til spas og sjov i timen. Jeg sørger for variation i undervisningen for at opnå den bedst mulige danseoplevelse.
Gennem flere år har jeg tilegnet mig viden og erfaringer gennem undervisning som hjælpetræner.

Book prøvetime Show Piger 13-16 år

DU HAR TO GRATIS PRØVETIMER PÅ HVERT HOLD. DU BOOKER ÉN AF GANGEN.

Du er nu tilmeldt prøvetime

tirsdag 1/3 2023 kl. 17.00 - 18.15

LUK VINDUE