TILMELDING TIL SÆSON 24/25 ER NU ÅBEN

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Show Style Børn

Supplementshold for vores børn elitedansere og meget øvede

Showdance
Børn
Meget øvede/Elite
Risskov, Sal 1
mandag kl. 15.45 - 16.35
FRA D. 14. August 2023
TIL D. 03. Juni 2024

Dette hold er ikke åbent for tilmelding.

Show Style Børn

På Show Style arbejder vi på kropskontrol, udstråling, energi samt at få opbygget dén selvtillid det kræver, at stå på en stor scene. Gennem smil, high fives og masser af feedback og opbakning, lærer vores fantastiske danseinstruktør dig, hvordan du fortæller en historie gennem dans, og vi øver os på at optræde foran hinanden på holdet. Da dette hold fungerer som et supplementshold, vil der også indgå teknik og øvelser over gulv, som er særdeles brugbare i alle de koreografier som du som danser bliver udsat for.

Musikken vi danser til på holdet er alt fra de absolut nyeste popsange til gamle klassikere.

•    Dette er primært et supplementshold til vores børn elitedansere og meget øvede børn.


 

Instruktør

Ida Marie Jakobsen

Mit navn er Ida Marie og jeg er født i 2007.

Jeg har altid elsket at danse og startede da jeg var helt lille. Derefter har jeg danset forskellige stilarter såsom hip hop, showdance, musical, ballet, experimental, commercial og contemporary. Jeg har konkurreret de sidste 7 år i både showdance og hiphop, og danser i dag på holdet Shades. 

Dans betyder helt ekstremt meget for mig. Jeg elsker at performe på scenen, og jeg elsker den måde man kan udtrykke sig gennem dansen. Men mest af alt, holder jeg af det fællesskab, man opnår – det er helt unikt.

Det jeg lægger mest vægt på i min undervisning er god stemning og danseglæde. Udover det, fokuserer jeg på mine elevers udvikling og hjælper dem med at nå deres mål. Det er vigtigt for mig, at mine elever kan have det sjovt, samtidig med at de kan få plads til at blive udfordret og lære.