TILMELDING TIL SÆSON 24/25 ER NU ÅBEN

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Showdance

Et rigtig sjov time for dig der bare elsker at give den gas til en masse god musik!

Showdance
Tweens
Beg./let øvede
Risskov, Sal 3
onsdag kl. 18.20 - 19.10
FRA D. 16. August 2023
TIL D. 05. Juni 2024

Dette hold er ikke åbent for tilmelding.

Showdancing 10-12 år

Showdancing er det perfekte showdancehold, for dig, der elsker at fyre den af til den nyeste musik! Vi lærer fede koreografier med høj energi og masser af power, og fokuserer på rytme, takter og udstråling. Holdet er for dig, som er ny inden for showdance, og rigtig gerne vil lære en fed ny dansestil.

Vi lærer teknik, smidighed og små koreografier, som vi viser for hinanden på holdet, hvilket udvikler dansernes performance-evne og selvsikkerhed. Det er super vigtigt for os, at skabe trygge rammer for vores elever på Showdancing, så de har de absolut bedste forudsætninger for at udvikle sig.

Vores fantastiske og dygtige instruktør glæder sig til helt vildt til at have det super sjovt sammen med jer, og garanterer masser af smil og sved på panden!

På holdet vil I lære en koreografi, som I har mulighed for at vise til både julebal og afdansningsbal for forældre og venner, hvilket plejer at være en rigtigt fed måde for børnene at vise hvad de har lært i løbet af sæsonen. Har man mod på at optræde endnu mere, så vil der være mulighed for at konkurrere med dansen til danseskolens klubmesterskab i efteråret samt til det i foråret. Derudover vil det være muligt at komme til DM i Showdance.

Datoerne for turneringerne finder du her:

Klubmesterskab Efterår 19-11-23
Klubmesterskab Forår 13-04-24
DM Showdance 18-05-24

 

•    Husk at du altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis du er i tvivl om stilen, eller om niveauet på holdet passer til dig.


•    Selv om vi starter op i august, er det altid muligt at begynde på et hold, da der løbende vil komme nye koreografier til. De mest oplagte perioder er aug./sep. og jan./feb.


•    På alle vores børne/ungdomshold fra 2-18 år, er der forældre-dag den første undervisningsgang i hver måned. Her er det tilladt at tage billeder/video - dog kun af dit eget barn og uden blitz, så det ikke forstyrrer børnene der danser.


•    Fra august til december er der 17 undervisningsgange og fra januar til juni er der 20. Derfor vil prisen være højere for jan./juni end aug./dec. Obs!: falder din undervisningsgang på en helligdag har du den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så du betaler for de antal timer du får.

Instruktør

Stine Overgård Andersen

Mit navne er Stine og jeg startede allerede med at danse som tre-årig, og blev dengang så bidt af det, at jeg ikke har haft en eneste pause lige siden 🙂

Igennem årene har jeg prøvet lidt forskelligt. Jeg har danset både disko, hiphop, showdance, standard og latin. Det der fangede mig mest, var dog standard og latin. De to stilarter har jeg danset hele mit liv, og jeg har deltaget i både VM, EM og mange andre store internationale konkurrencer, med det. Showdance er jeg de sidste år, også begyndt at vende meget tilbage til, og jeg danser nu også det på eliteniveau.

Dans for mig er noget, jeg ikke kan undvære. Det er fantastisk at udtrykke sig til- og igennem musik. Jeg glemmer alt andet omkring mig, og er tilstedet 100% lige der hvor jeg er. Samtidig er det også en skøn motionsform, hvor jeg får sved på panden, mens alverdens dejlige musik kører i højtalerne.

I min undervisning er det allervigtigst, at man har det sjovt. Det er jo det dans er til for – er det ikke ? 😀

En anden ting der betegner min undervisning er, at jeg altid tilpasser den, i forhold til dem jeg står overfor. Sådan at jeg altid forsøger at møde eleverne, lige der hvor de er. På den måde kan alle udvikle sig mest muligt, og have det sjovt uanset hvad man kommer fra, eller hvordan ens dag har været.

Mit mål med en dansetime er selvfølgelig altid at lære fra mig og gøre eleverne bedre end da de kom. Men derudover er mit mål også at alle går derfra med et stort smil på læben.

Jeg har undervist i over 10 år, og var før det hjælpetræner i mange år. Igennem de år har jeg undervist i mange forskellige stilarter. I starten var undervisningen “bare” et fritidsjob, jeg havde ved siden af skolen, men nu lever jeg af at undervise i dans på fuldtid.