OVERSIGT OVER HOLD, ELITEAUDITION OG AL INFO OM TILMELDING TIL DEN KOMMENDE SÆSON 24/25

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Showdance

Et rigtigt sjovt hold, for dig der enten er helt ny på et dansegulv, eller med en smule erfaring.

Showdance
Tweens
Beg./let øvede
Viby J., Sal 1
mandag kl. 17.45 - 18.35
FRA D. 14. August 2023
TIL D. 03. Juni 2024

Dette hold er ikke åbent for tilmelding.

Showtime 10-12 år

Projektørlys, scenen, publikum, glitter og glamour… It’s Showtime! Showtime er et unikt showdancehold for dig der går rundt med en lille dansedrøm i maven, og som enten aldrig har danset før eller bare har lidt danseerfaring. Showtime er et showdancehold, hvor vi finder din indre performer frem, og bare fyrer den af til de nyeste og fedeste hits! Vi starter med en stille og rolig opvarmning, lærer trin hen over gulvet i vores smukke lokaler, og sammensætter trinnene til energifyldte showdance-serier.

Vi garanterer masser af high-fives og højt humør, og vi glæder os helt vildt til at møde dig! Vores søde og kvalificerede instruktør sørger for at introducere dansen på en festlig, humoristisk og engageret måde, så alle føler sig trygge og super godt tilpas.

På holdet vil I lære en koreografi, som I har mulighed for at vise til både julebal og afdansningsbal for forældre og venner, hvilket plejer at være en rigtigt fed måde for børnene at vise hvad de har lært i løbet af sæsonen. Har man mod på at optræde endnu mere, så vil der være mulighed for at optræde til Klubmesterskaberne i efteråret og foråret og DM i Showdance.

Klubmesterskab Efterår 18-11-23
Klubmesterskab Forår 13-04-24
DM Showdance 18-05-24

 

 

 

 

•  Husk at du altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis du er i tvivl om stilen og niveauet på holdet passer til dig.


•  På alle vores børne/ungdomshold fra 2-18 år, er der forældredag den første undervisningsgang i hver måned. Her er det tilladt at tage billeder/video - dog kun af dit eget barn og uden blitz, så det ikke forstyrrer børnene der danser.


• Selv om vi starter op i august, er det altid muligt at begynde på et hold, da der løbende vil komme nye koreografier til. De mest oplagte perioder er aug./sep. og jan./feb.


• Fra august til december er der 17 undervisningsgange og fra januar til juni er der 19. Derfor vil prisen være højere for jan./juni end aug./dec. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så I betaler for de antal timer I får.

Instruktør

Victoria Storgaard

Jeg hedder Victoria.
Jeg startede med at danse som 9 årig på et showdance elitehold.
Jeg har beskæftiget mig med forskellige genrer som showdance, ballet, jazz, moderne, girly, hip hop og musical.
Dans er for mig en måde at have det sjovt på, men også tilegne sig ny viden og erfaringer.
Mine dansetimer består af læring, hvor der desuden også er plads til spas og sjov i timen. Jeg sørger for variation i undervisningen for at opnå den bedst mulige danseoplevelse.
Gennem flere år har jeg tilegnet mig viden og erfaringer gennem undervisning som hjælpetræner.