OVERSIGT OVER HOLD, ELITEAUDITION OG AL INFO OM TILMELDING TIL DEN KOMMENDE SÆSON 24/25

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Børnedans

Dette hold er for de ældste børnehavebørn i 4-6 års alderen. Holdet er både for piger og drenge.

Børnedans, MGP
Børn
Beg./let øvede
onsdag kl. 16.20 - 16.55
FRA D. 16. August 2023
TIL D. 05. Juni 2024

Dette hold er ikke åbent for tilmelding.

Sjov Med Ramasjang 4-6 år

1, 2, 3 – Sjov med Ramasjang! Gå ikke glip af den fedeste dansetime for friske drenge og piger, som bare ikke kan stå stille, når musikken spiller. Der er fart over feltet, når vi hver onsdag tager danseskoene på, og forvandler dansesalen i  Randers til den vildeste dansefest! Vi danser til en masse kendte og elskede sange fra Ramasjang, MGP og masser af andre gode børnehits, som børnene kender.

Vores fantastiske og engagerede instruktør introducerer børnene til rytme, motorikforståelse og musikalitet, og kombinerer læringen med en masse sjove danselege. Vi lærer små serier hen over gulvet og lære lette koreografier, som dit barn med garanti vil elske!

Holdet er tiltænkt som et hold, hvor børnene indenfor meget kort tid danser alene, og kan være i salen uden de voksne. Vi anerkender at der altid er stor forskel på børn i 4-6 års alderen, og nogle børn er trygge da de er vant til at danse på danseskolen, mens andre er nye og har brug for, at deres mor eller far sidder i salen.

Alle elever har to gratis prøvetimer, og i de to dansetimer, må forældrene meget gerne danse med. Herefter foreslår vi, at forældrene stille og roligt, taler med sit barn om, at trække sig ud til siden og indenfor kort tid hel forlader salen.

Hos Lets Dance er det super vigtigt for os, at børnene er trygge, og har en god oplevelse med dansen, og derfor håber vi også, at I som forældre vil tale med jeres børn om, hvorfor nogle kan have forældre med inde i salen i en periode, mens andre skal ud af salen. Vi er sikre på, at vi ved fælles hjælp, kan få nogle skønne små dansebørn, fyldt med selvtillid og succesoplevelser.

 

 

•    Husk at du altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis du er i tvivl om stilen og niveauet på holdet passer til dig.


•    Selv om vi starter op i august, er det altid muligt at begynde på et hold, da der løbende vil komme nye koreografier til. De mest oplagte perioder er aug./sep. og jan./feb.


•    På alle vores børne/ungdomshold fra 2-18 år, er der forældredag den første undervisningsgang i hver måned. Her er det tilladt at tage billeder/video - dog kun af dit eget barn og uden blitz, så det ikke forstyrrer børnene der danser.


•    Fra august til december er der 17 undervisningsgangs og fra januar til juni er der 20. Derfor vil prisen være højere for jan./juni end aug./dec. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så I betaler for de antal timer I får.

Instruktør

Mille Ginnerskov

Jeg hedder Mille og jeg er født i år 2002. 

Som 4-årige startede jeg til dans og siden jeg var 8 år gammel har jeg danset konkurrencedans hos Lets Dance. Her var det Showdance som jeg forelskede mig i og har min store interesse indenfor. Udover showdance har jeg gennem årene også danset mange andre stilarter heriblandt Musical, Ballet, Moderne og Girly Hiphop.

For mig er dansen et frirum hvor man kan drage hen for at glemme alt om tid og sted. Det er et frirum hvor man kan udtrykke sig selv uden bekymringer og det vil altid gøre mig i bedre humør. 

I min undervisning er det vigtigste at man mærker danseglæden og har det sjovt med at danse. På samme tid vil der også være fokus på at udvikle den enkelte danser samt holdet som helhed. Jeg elsker at se eleverne have det sjovt mens de danser, samtidig med at de opnår deres mål. 

Gennem mange års danseerfaring har jeg opbygget en viden omkring forskellige genrer og danseteknikker, som jeg kan formidle videre.