TILMELDING TIL SÆSON 24/25 ER NU ÅBEN

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Showdance

Et dansehold for meget øvede dansere.

Showdance
Tweens
Viby J., Sal 1
onsdag kl. 17.00 - 17.45
FRA D. 16. August 2023
TIL D. 05. Juni 2024

Dette hold er ikke åbent for tilmelding.

Stjerne Piger 8-10 år

Stjerne Piger er et af vores populære showdancehold, og et oplagt valg for den øvede danser i 8-10 års alderen, som er klar til at gå mere i dybden med teknik og performance. På Stjerne Piger arbejder vi i detaljer med koreografier, og vores super engagerede og kvalificerede instruktør hjælper dig med at gøre dig helt klar til at stå på en scene! 

Vi danser til de nyeste pophits og masser af MGP, og det bliver bestemt ikke kedeligt, når vi arbejder på alt fra udstråling, smidighed, serier over gulvet og masser af varierede og fede koreografier. Vi lærer at fortælle historier gennem dans, og i løbet af sæsonen vil vi arbejde i dybden med én primær dans med et overordnet tema. Stjerne Piger er et super sjovt og udfordrende hold, og har en perfekt balance mellem fokus, disciplin og masser af socialisering og hygge!

Den primære dans fremviser vi til jule- og afdansningsbal. Det plejer at være to super fantastiske arrangementer, og er en oplagt mulighed for børnene at vise hvad de har lært på en scene. Derudover vil der være mulighed for at deltage i konkurrencer såsom Klubmesterskabet, Kaufmann Cup, Danmark Danser og DM Showdance.

OBS! Bemærk, at dette er et meget øvet hold, og det kræver derfor, at du har danseerfaring for at kunne deltage på dette showdance hold. Det er derfor ikke egnet til nybegyndere, eller dig med kun lidt danseerfaring. Instruktøren vil meget gerne være behjælpelig med at henvise til et andet hold, hvis hun ikke mener, at niveauet passer til dig. Du er også altid velkommen til at skrive til kontoret.

Hvis du danser på dette hold skal du helst have mod på - og lyst til - at danse turneringer, da der på holdet vil blive brugt en del tid på at forberede sig hertil - specielt i perioden januar-juni. Ønsker du at danse på et meget øvede hold, og ikke danse turneringer, bedes du sige det til instruktøren fra sæsonstart, så hun kan give dig en plads i dansen, som ikke er helt i front - dette vil nemlig give udfordringer senere, når der skal øves formationer til turneringer. Men du er selvfølgelig meget velkommen, uanset om du har lyst til at deltage i turneringer eller ej.

Klubmesterskab Efterår 18-11-23
Klubmesterskab Forår 13-04-24
DM Showdance 18-05-24
Kaufmann Cup 1. Rangliste 27-01-24
Kaufmann Cup 2. Rangliste 06-04-24
Danmark Danser Kvalifiaktions runde 10-03-24
Danmark Danser Finale (hvis udtaget) 25-05-24

 

Yderligere er der også mulighed for at vise dansen frem til vores jule og afdansningsbal.

Vi glæder os til at se dig!

•    Husk at du altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis du er i tvivl om stilen og niveauet på holdet passer til dig.


•    Selv om vi starter op i august, er det altid muligt at begynde på et hold, da der løbende vil komme nye koreografier til. De mest oplagte perioder er aug./sep. og jan./feb.


•    På alle vores børne/ungdomshold fra 2-18 år, er der forældredag den første undervisningsgang i hver måned. Her er det tilladt at tage billeder/video - dog kun af dit eget barn og uden blitz, så det ikke forstyrrer børnene der danser.


•    Fra august til december er der 17 undervisningsgangs og fra januar til juni er der 20. Derfor vil prisen være højere for jan./juni end aug./dec. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så I betaler for de antal timer I får.

Instruktør

Ida Meilandt

Hej, jeg hedder Ida Meilandt og er født i 2003

Jeg har altid elsket at bevæge mig og alt, der havde med teater, dans og musik at gøre, og kan slet ikke undvære det i dag. Jeg startede med at danse da jeg havde prøvet en balletcamp i sommerferien med en veninde, og blev så bidt af at danse, at jeg efter sommerferien startede hos Let’s Dance, hvorefter jeg har danset så meget jeg kunne lige siden.

Jeg har danset i en del år efterhånden og går i år på et voksen elitehold på Let’s Dance hvor jeg danser stilarten showdance. Jeg har undervist siden 2020 ved Let’s Dance. Imens har jeg taget DGI’s danseinstruktøruddannelse og har i 2022/2023 taget Århus Dance Education hos Benedikte Roerbeak.

For mig er det vigtigt at det skal være sjovt at danse og at dansen er et sted hvor man føler sig tryg og tilpas, herfra kan man udvikle sig og nå sine mål, men det vigtigste er at man har det godt i processen.