TILMELDING TIL SÆSON 24/25 ER NU ÅBEN

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Pardans

Eleverne på dette hold har danset ca 1/2 - 1 sæson.

Pardans
Unge/voksne
Beg./let øvede
Risskov, Sal 3
torsdag kl. 18.55 - 19.45
FRA D. 17. August 2023
TIL D. 16. Maj 2024

Dette hold er ikke åbent for tilmelding.

Stjerneholdet

Stjerneholdet er et fantastisk hold i pardans, for jer der har danset i 2 sæsoner. Holdet danser både standard og latin, og undervisningen varer 50 min. pr. gang.

Undervisningen består af videreudvikling på de koreografier, som holdet har lært, og derudover teknik til udførelsen af trin, bevægelser og rytmer.

Der er altid højt humør og en super god stemning, når instruktørerne fører an og guider og vejleder alle igennem de forskellige danse. Det er utroligt vigtigt for instruktørerne, at alle har det godt, og at der altid er en afslappet og imødekommende stemning. Alle skal føle sig velkommen, og det skal være en fest at komme til dans.

Vi garanterer sved på panden, højt humør og dansefest hver torsdag på Stjerneholdet.

Vi glæder os til at danse med jer endnu en sæson!

 

 

Dette hold er for dig som har en lille smule erfaring indenfor dans. De fantastiske danse som der vil blive undervist i er de samme som i Vild Med Dans som f.eks.: Cha cha, Jive, Vals og Quickstep.

Hos Let’s Dance tror vi på læring gennem et positivt, opbakkende og humoristisk miljø, og vores højtkvalificerede underviseres fineste opgave er, at give dig den bedste oplevelse, som du glæder dig til at komme tilbage til hver eneste uge.

Undervisningen varer 50 min. pr. gang.

•    Husk at du altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis du er i tvivl om stilen og niveauet på holdet passer til dig.


•  Kommer I fra en anden danseskole eller har I danset for nogle år tilbage, viser det sig ofte, at I skal have danset et par år yderligere, for at kunne følge med på dette hold - da det sjældent er de samme variationer, der har været brugt på de to danseskoler. Men uanset hvad I har lært, er I altid velkommen, og så kan vi guide jer til det rigtige hold.


•  Mht sko er det helt op til jer, hvad I har det bedst i. Måske er det en fordel, at det ikke er højhælede sko! Det eneste ønske vi har, er, at det er sko med en tør sål - altså ikke beskidte udendørs sko, da mange kommer til at glide i sand og småsten.


•  Er I forhindret én uge i at deltage på den sædvanlige tid, er I altid velkommen til at vælge en anden dag i samme uge, eller tage to lektioner ugen efter. Hvis I er i tvivl om hvilke hold I kan flekse på, hiv gerne fat i en instruktør som kan guide jer.


•  Der er som standard for alle pardansehold 17 undervisningsgange fra august til december og 16 undervisningsgange fra januar til maj. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så I betaler for de antal timer I får.

Instruktør

Camilla Lykke

Jeg hedder Camilla Lykke og er underviser hos Let’s Dance.

Jeg startede med at danse, da jeg var 5 år på Lilli Nicolajsens danseskole i Aalborg.

Jeg startede med at danse ballet og showdance, og kom på elitehold i begge discipliner. Jeg har dog også danset step, jazzballet og jitterbug. Efter et par år blev jeg “headhuntet” til at danse latin og standard, og det blev jeg også helt vild med og kastede mig ud i turneringslivet.

Dans for mig er: liv, ren glæde, den dejligste og bedste måde at udtrykke mig på, inspiration og poesi. Dans er en lille lykkepille.

Min undervisningsstil er umiddelbar, sjov, meget positiv og i øjenhøjde.
Jeg har undervist på Let´s Dance siden 2013.

Jeg er uddannet kandidat i pædagogisk psykologi og er overbevist om, at dans er en fantastisk terapiform.