OVERSIGT OVER HOLD, ELITEAUDITION OG AL INFO OM TILMELDING TIL DEN KOMMENDE SÆSON 24/25

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Showdance

Et rigtig sjov time for dig der bare elsker at give den gas til en masse god musik!

Showdance, MGP
Børn
Øvede
Risskov, Sal 2
mandag kl. 16.10 - 16.55
FRA D. 14. August 2023
TIL D. 03. Juni 2024

Dette hold er ikke åbent for tilmelding.

Super Girls 7-9 år

Super Girls er det perfekte showdancehold, for dig, der elsker at fyre den af til det nyeste musik! Vi lærer fede koreografier med høj energi og masser af power, og fokuserer på rytme, takter og udstråling. Holdet er er for dig der allerede har danset lidt, og som bare ikke kan få nok!. Vi lærer teknik, smidighed og små koreografier, som vi viser for hinanden på holdet, hvilket udvikler pigernes performanceevne og selvsikkerhed. Det er super vigtigt for os, at skabe trygge rammer for vores elever på Super Girls, så de har de absolut bedste forudsætninger for at udvikle sig.

OBS! Bemærk, at dette er et øvet, og det kræver derfor, at du har danseerfaring for at kunne deltage på dette showdance hold. Det er derfor ikke egnet til nybegyndere, eller dig med kun lidt danseerfaring. Instruktøren vil meget gerne være behjælpelig med at henvise til et andet hold, hvis hun ikke mener, at niveauet passer til dig. Du er også altid velkommen til at skrive til kontoret.

Hvis du danser på dette hold skal du helst have mod på - og lyst til - at danse turneringer, da der på holdet vil blive brugt en del tid på at forberede sig hertil - specielt i perioden januar-juni. Ønsker du at danse på et meget øvede hold, og ikke danse turneringer, bedes du sige det til instruktøren fra sæsonstart, så hun kan give dig en plads i dansen, som ikke er helt i front - dette vil nemlig give udfordringer senere, når der skal øves formationer til turneringer. Men du er selvfølgelig meget velkommen, uanset om du har lyst til at deltage i turneringer eller ej.

Klubmesterskab efterår 18-11-23
Klubmesterskab forår 13-04-24
DM Showdance 18-05-24
Kaufmann Cup 1. Rangliste 27-01-24
Danmark Danser kvalifikationsrunde 10-03-24
Danmark Danser finale (hvis udtaget) 25-05-24

 

Vores fantastiske instruktør glæder sig til helt vildt til at have det super sjovt sammen med jer, og garanterer masser af smil og sved på panden!

•    Husk at du altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis du er i tvivl om stilen og niveauet på holdet passer til dig.


•    Selv om vi starter op i august, er det altid muligt at begynde på et hold, da der løbende vil komme nye koreografier til. De mest oplagte perioder er aug./sep. og jan./feb.


•    På alle vores børne/ungdomshold fra 2-18 år, er der forældredag den første undervisningsgang i hver måned. Her er det tilladt at tage billeder/video - dog kun af dit eget barn og uden blitz, så det ikke forstyrrer børnene der danser.


•    Fra august til december er der 17 undervisningsgangs og fra januar til juni er der 19. Derfor vil prisen være højere for jan./juni end aug./dec. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så I betaler for de antal timer I får.

Instruktør

Silja Karlsen

Jeg hedder Silja Karlsen, 

Jeg begyndte til dans, da jeg var 8 år gammel og har ikke stoppet siden. Jeg har primært studeret og trænet showdance, musical teater, pom/cheerleading, jazz og high kick på et drill team.

Dans for mig er en glæde, som jeg ikke kan beskrive. I dans kan jeg udtrykke og forstå mig selv. Jeg har altid bevæget mig til musik og har haft en utrolig begejstring for at kunne udtrykke mig gennem dansen og min krop. I dans har jeg derfor kunne udvikle mig selv – ikke kun som en danser men også som en person. 

Jeg har danset mange år på Let’s Dance og lært en masse om de forskellige stilarter på diverse elitehold. Udover har jeg også danset i USA på Tom Glenn High Schools Drill Team, hvor jeg som sagt har lært jazz, pom og den traditionelle high kick, der kun kan læres i Texas. Alle disse forskellige stilarter har givet mig en bred viden indenfor danseverden, og jeg elsker at lære det videre.

I min undervisning er det vigtigt at skabe et fællesskab i et sikkert miljø, hvor individuelle dansere kan udvikle sig til deres bedste. I min undervisning går jeg meget op i udstråling og udtryk. At en danser kan putte deres følelser ind i deres bevægelser og udtrykke dem er super vigtigt og noget der kan læres og dyrkes i mine timer.

At eleven har det sjovt mens de danser, er selvfølgelig også noget af det vigtigste. Hvis du nyder dans, er det nemmere at skabe teknik, udtryk og udvikling hurtigere.