TILMELDING TIL SÆSON 24/25 ER NU ÅBEN

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Klassisk Ballet

Tåspids

Ballet
Teens
Risskov, Sal 2
torsdag kl. 19.15 - 19.40
FRA D. 17. August 2023
TIL D. 06. Juni 2024

Dette hold er ikke åbent for tilmelding.

Tåspids

OBS! Det kræver optagelse på dette hold – det er altså ikke muligt booke prøvetimer på holdet, ligesom man ej heller kan tilmelde sig holdet, med mindre man er blevet udtaget af vores ballet instruktør, Olivia, eller man allerede har erfaring med tåspidsarbejde.
Det er desuden et must at man er tilmeldt til den meget øvede time.

Hvis du ikke allerede har tåspids sko, kan vi anbefale Balletbutikken.dk. Hun er meget dygtig til at hjælpe med at finde de rigtige første tåspids og hun servicerer også den Kongelig ballet skole, så her kan du få alt den hjælp du skal bruge.

Påklædning: Til denne time anbefaler vi, at eleverne ankommer i dragt og trikot (eller andet tætsiddende tøj) samt balletsko. Tøjet er blot anbefalinger, men det er et krav, at håret samles i en knold. Tøj og sko kan f.eks. købes på balletbutikken.dk.

 

 

•   Obs dette er et lukket hold som kræver optagelse.


•    Fra august til december er der 17 undervisningsgangs og fra januar til juni er der 19. Derfor vil prisen være højere for jan./juni end aug./dec. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så I betaler for de antal timer I får.