TILMELDING TIL SÆSON 24/25 ER NU ÅBEN

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Teknik Børn

Supplementshold til vores børn Elitehold

Showdance, Hip Hop
Børn
Elite
Viby J., Sal 1
torsdag kl. 15.55 - 16.40
FRA D. 17. August 2023
TIL D. 06. Juni 2024

Dette hold er ikke åbent for tilmelding.

Teknik Børn

OBS ! Dette er et af vores supplementshold til vores børne elitedansere, hvorfor det kræves at man er udtaget til et af vores børne elitehold, for at deltage på dette hold. For at sikre, at de rigtige bliver tilmeldt holdet, bedes I skrive hvilket elitehold I er udtaget til ifm. tilmelding.

Dette hold er et rent teknikhold, som både er et oplagt valg for dig som er ny som elitedanser, eller for dig som har gået nogle år. Du kan deltage på holdet uanset om du danser showdance eller hip hop, da det er en helt basis grundteknik der bliver arbejdet med i disse timer.

•    Dette er et supplementshold til vores børn elitedansere.


 

Instruktør

Julie Maria Bak Lage

Mit navn er Julie Maria Bak Lage.

Jeg startede med at danse da jeg var omkring 5 år gammel og som 18 årig besluttede jeg mig for at satse på dansen som en levevej.

Jeg har danset en bred vifte af stilarter som ballet, step, hip hop og commercial, men jeg er specialiseret i jazz/musical og moderne dans.

Dans er sjov og udfordrende og gør det muligt at fortælle historier på en måde sprog ikke kan. Dans er for alle og noget alle kan lære, uanset alder og niveau.

I min undervisning er der fuld fokus på dansen og det at blive en bedre danser. Det skal være både sjovt og udfordrende at komme til dans hver uge. Det betyder dog også at der skal være plads til at lave fejl og grine af sig selv, ellers bliver man aldrig bedre. I mine timer øver vi os i at kunne være på foran et publikum og være super selvsikre når vi danser.

Jeg har undervist i dans siden 2014. Jeg har erfaring som underviser i de fleste stilarter fra begyndere til elite, samt børn og voksne. Jeg nyder at undervise og lære fra mig af min viden indenfor dansen.