Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Teknik Junior og Voksen

Supplementshold til vores junior og voksen elitehold

Showdance, Hip Hop
Teens
Elite
Risskov, Sal 2
onsdag kl. 18.50 - 19.40
FRA D. 16. August 2023
TIL D. 05. Juni 2024
907,40 DKK pr. deltager frem til sommer

Teknik Junior/Voksen

OBS ! Dette er et af vores supplementshold til vores børne elitedansere, hvorfor det kræves at man er udtaget til et af vores børne elitehold, for at deltage på dette hold. For at sikre, at de rigtige bliver tilmeldt holdet, bedes I skrive hvilket elitehold I er udtaget på ifm. tilmelding.

Dette hold er et rent teknikhold, som både er et oplagt valg for dig som er ny som elitedanser, eller for dig som har danset i flere år. Du kan deltage på holdet uanset om du danser showdance eller hip hop, da det er en helt basis grundteknik der bliver arbejdet med i disse timer.

Timen vil starte med en længere teknik baseret opvarmning, efterfulgt af øvelser over gulv. Det er vigtigt at understrege at der ikke arbejdes med koreografier på dette hold, så du skal være indstillet på, at der gåes i dybden med alt lige fra fodarbejde, holdning, balance, koordination m.v.

Påklædning: 

Vigtigt! Der er 'dresscode' til denne time; Du bedes derfor møde op i tætsiddende tøj. F.eks. tights, indershorts eller hotpants, samt en croptrop, stram t-shirt/langærmet eller anden form for top der sidder tæt til kroppen.

•    Dette er et supplementshold til vores junior og voksne elitedansere.


 

Instruktør

Mirja Kennedy

Jeg hedder Mirja og er uddannet professionel danser, sanger og skuespiller, fra Balettakademiens musicallinje i Göteborg. Jeg har danset siden jeg var ca. 6 år gammel og har beskæftiget mig med bla. jazz, klassisk ballet, hip hop, step, showdance og musical.

Jeg har undervist siden 2007 og elsker at se mine elever udvikle sig og blive dygtige dansere og performere. Jeg arbejder både med teknik men i særdeleshed også med udtryk, energi og nærvær. For mig er det vigtigt at man har noget på hjerte som danser, så det bliver interessant at se på. Dette tror jeg på kommer ind sammen med teknikken, så den bliver en naturlig del af den enkelte dansers udvikling. Dette arbejde kan laves både med nybegyndere og helt op til eliteniveau og det finder jeg utroligt spændende.

Udover at undervise på Let’s Dance, har jeg også fungeret som koreograf på diverse musicals og shows. Jeg har ligeledes også koreograferet for Caroline i MGP 2009 og senest for Mille (vinder af MGP 2018). I efteråret 2018 var jeg ligeledes stepkoreograf på Århus Teaters opsætning af ‘Dancer in the Dark’, og senest som instruktør/koreograf på SPORT 2019 og SPORT 2021 på DR1.

Før jeg startede på Let’s Dance, har jeg medvirket i adskillige nationale og internationale musicalforestillinger, b.la. Danmarksturnéen af ‘My Fair Lady’, den Reumert nominerede opsætning af ‘Chess’ med bl.a. Stig Rossen, West Side Story mfl.

Ved siden af mit job som danseinstruktør og musicalperformer har jeg også fungeret som værtinde på DR1 og Ramasjang i ‘Min Funky Familie’, ‘DM i børnerap’ 2008, -MGP – de to vindere- og dvd-en ‘Bagom MGP’ (2008).