OVERSIGT OVER HOLD SAMT AL INFO OM TILMELDING TIL DEN KOMMENDE SÆSON 24/25

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Ballet

Hvad er klassisk ballet?

Klassisk ballet er én af de ældste dansestilarter i verden, og i dag udfører vi ballet på præcis samme måde som de udførte ballet for over hundrede år siden! Hver eneste position, hver eneste ”plié”, ”assamblé” og ”piruette” er blevet æret og respekteret over årrækker, og bevægelserne kender vi fra smukke balletter som Svanesøen, Nøddeknækkeren, Romeo og Julie, La Bayadere og Sylfiden.

Ballet opstod i Italien i 1500-tallet som underholdning for de royale og de velhavende, men i takt med stilartens popularitet, spredte stilarten sig til hele verden, og i dag er ballet for alle. Selvom ballet udføres med ynde og præcision, så tag ikke fejl – det er benhård træning, som styrker hele din krop, retter dig op og giver dig lange, markerede og fleksible muskler.

Hvordan er undervisningen?

Selvom ballet udføres med ynde og præcision, så tag ikke fejl – det er benhård træning, som styrker hele din krop, retter dig op og giver dig lange, markerede og fleksible muskler. Ballettimerne indeholder en opvarmning, stangskole-træning, små rutiner på gulvet og udstræk.

Basis-teknikken som du lærer gennem ballet, er noget af det allervigtigste, hvis du vil være en rigtig dygtig og alsidig danser, hvadend du til dagligt danser hiphop, contemporary, jazz, step eller noget helt femte. Ballettræning gør dig nemlig opmærksom på hver eneste lille bevægelse og hver eneste muskel, og så lærer den dig musikalitet, balance, tålmodighed og dedikation.

På Let´s Dance vil du blive undervist af vores søde og højtkvalificerede balletundervisere, som sørger for at forklare dig den specifikke teknik grundigt og detaljeret, så du kan udvikle dig og blive bedre time for time. Ballet teknik er meget præcis, og det tager tid og arbejde at blive bedre, så derfor er det super vigtigt for os, at dine undervisere er positive og støttende!

Ballet for børn
Ballet for voksne

Mød vores Ballet instruktører

Julie Maria Bak Lage
Olivia Sommer
Liva Kyng