OVERSIGT OVER HOLD, ELITEAUDITION OG AL INFO OM TILMELDING TIL DEN KOMMENDE SÆSON 24/25

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Minisjang 2-3 år

Minisjang: Hvad er mor/far/barn dans?

Holdet er en fantastisk mulighed for at tilbringe en skøn eftermiddag i dansens tegn sammen med dit barn. Dansesalen er altid fyldt med en vidunderlig energi, når børnene lærer at lytte til rytmer i sangene samt helt basale dansetrin, og vi kombinerer læring med en masse sjove danselege. Derfor har hver dansetime en super balance mellem leg, læring og det sociale mellem barn og voksen. Til mor/far/barn dans har vi nøje udvalgt vores engagerede engagerede, tålmodige og pædagogiske instruktører, som glæder sig helt vildt til at tage imod jer og invitere jer ind i Let’s Dances dansefamilie!

Hvilket musik hører vi til mor/far/barn dans?

For at sparke i gang i dansefesten hører vi selvfølgelig en masse skønne sange, som både mor, far og børn uden tvivl kender. Det er eksempelvis melodier såsom “bjørnegymnastik”, “Bom Tjikke Bom”, “Hoved Skulder Knæ og Tå” og mange flere - også fra det populære TV-show “MGP”. Vi sørger for at lytte til nye såvel som gamle melodier, så både børn samt voksne kan synge med, når musikken spiller.

Hvem kan danse med?

Holdet er for de ældste vuggestue-/dagplejebørn fra ca. 2-3 år, og både for piger og drenge. Selvom dansekonceptet hedder mor/far/barn er bedsteforældre, søskende eller andre velkomne til at danse med barnet i stedet for mor eller far. Det er en super mulighed for at få kvalitetstid og komme hinanden ved.

I løbet af sæsonen vil der være mulighed for at optræde til både julebal og afdansningsbal, hvilket altid er to super hyggelige arrangementer, hvor vi kan vise forældre, bedsteforældre, søskende og bekendte, hvad vi har lært!

Børnedans hos Lets Dance

Mød vores Forældre/barn dans instruktører