OVERSIGT OVER HOLD SAMT AL INFO OM TILMELDING TIL DEN KOMMENDE SÆSON 24/25

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Girly Hip Hop

Hvad er Girly Hip Hop?

Girly hiphop er en feminin fortolkning af genren hiphop. Stilarten blander hiphoppens grooves og teknik med feminine bevægelser inspireret af megastjerner som Beyonce, Rihanna, Ariana Grande og mange mange flere! Girly hiphop er en megafed, sjov og ny commerciel dansegenre, som har til formål at udvikle stærke, selvsikre performere, som danser i musikvideoer, i film og på store livescener.

Til girly hiphop læres den feminine fremtoning gennem powerfulde koreografier, catwalks over dansesalens lyse gulve og ved at optræde for hinanden i grupper. Girly hiphop-instruktører skaber et socialt og trygt miljø, som dansere udvikler sig allerbedst i, og hurtigt vil man som danser opleve et feminint stærk fællesskab! Girly hiphop er super populært, og egner sig perfekt til dig der elsker powerfulde moves med et feminint touch!

Hvordan er undervisningen?

Girly hiphop er for dig der godt kunne tænke sig at danse som Beyonce, Rihanna, Ariana Grande og andre kvindelige superstjerner! Til girly hiphop arbejder vi på feminin fremtoning og på performance, og du lærer at komme ud over scenekanten og blive en selvsikker og powerfuld danser. Du vil lære masser af fede koreografier til de nyeste hits fra radioen, gå catwalks, lære hairwhips og andre aldersvarende moves! Alt i alt lærer du til girly hiphop at blive en stærk performer med masser af kropsforståelse og udstråling!

Vi glæder os til at byde dig indenfor i et socialt, trygt og megasjovt danselokale, og til at finde dén selvsikre performer frem, som vi VED at alle har nede i maven!

Girly Hip Hop hos Lets Dance

Mød vores Girly Hip Hop instruktører

Johanna Jespersen
Cecilie Dee