Heels

Hvad er Heels?

Heels er en relativ ny stilart, som startede i USA og bredte sig til Europa i slutningen af 90’erne og ind i det 21. århundrede. ”Heels” har sit navn efter kvindens stillet-hæl, idet stilarten indebærer at danse i høje hæle. Stilartens popularitet har i dén grad taget fart de seneste par år, og i dag er heels dance nærmest uundgåeligt i underholderningsbranchen. Over alt i pop- og hiphop musikvideoer, i reklamer og på verdens største scener, ser vi power kvinder som Beyonce, Rihanna og Ariana Grande danse i hæle og udstråle selvsikkerhed, feminitet og sensualitet. Alt dét bringer vi ind i dansesalen hos Let’s Dance! 

Heels er super fed træning, fordi stilarten henter inspiration fra rigtigt mange forskellige verdener som f.eks.: hiphop grooves, balletteknik, latin moves og jazz funk power. Til heels øves der catwalk, hair-whips, holdning, teknik og masser af koreografi, med det formål at udvikle performance, kropsbevidsthed, styrke og vigtigst af alt: femininitet.  

Heels er desuden en fantastisk reminder om, at dans ikke handler om at være perfekt, men om at turde kaste sig ud af sin komfortzone og finde dén selvsikre og fierce side frem, som vi alle har nede i maven. Heels er for dig der vil arbejde på din femininitet, selvsikkerhed, sensualitet og performance, og for dig der trænger til et frirum, som du glæder dig til at komme tilbage til hver eneste uge. 

 

Hvordan er undervisningen?

Til timen lærer vi at gå catwalk, vi lærer teknikken bag at holde balancen i hæle, dreje og at danse i hæle og så lærer vi koreografier og øver masser af performance, for alt i alt at gøre dig mere selvsikker som danser og person. Efter en time med hair-flips, fokus på din feminitet og sensualitet, sved på panden og humør-boostende Beyoncé-musik, ja, så er det svært ikke at føle sig som stjernen i en musikvideo. 

Heels er desuden en fantastisk reminder om, at dans ikke handler om at være perfekt, men om at turde kaste sig ud af sin komfortzone og finde dén selvsikre og fierce side frem, som vi alle har nede i maven. Vi garanterer at du lynhurtigt kommer til at se og mærke en kæmpe forskel efter bare få ugers træning: både fysisk, men også mentalt.  

Heels er for dig der vil arbejde på din femininitet, selvsikkerhed, sensualitet og performance, og for dig der trænger til et frirum, som du glæder dig til at komme tilbage til hver eneste uge!