OVERSIGT OVER HOLD, ELITEAUDITION OG AL INFO OM TILMELDING TIL DEN KOMMENDE SÆSON 24/25

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Hit Fit Dance

Hvad er Hit Fit Dance?

Nedenfor kan du læse alt om de forskellige Hit Fit timer du kan gå til her hos Let's Dance. Vi har masser af hold at vælge imellem, uanset alder og niveau ! (OBS! Ikke alle timer er dog tilgængelige i alle tre afdelinger).

Hit Fit Dance

PERFEKT FOR
Dig der elsker at danse, og som ønsker at bringe din træning til et helt nyt niveau ! Din krop, dit humør, din danseglæde og din kondition vil elske denne geniale træningsform. Hit Fit Dance er perfekt både for dig der er helt ny på et dansegulv, eller dig der har danset i flere år.

HVORDAN FUNGERER DET
Alle vores Hit Fit timer er fyldt med den skønneste musik fra 1950-erne og helt frem til de allernyeste hits fra 20-erne. Du følger blot efter vores instruktør i nogle simple danse, som alle kan være med på. I løbet af ugerne bliver der stille og roligt sat flere bevægelser på og der kommer nye danse til. Hver Hit Fit Dance time, tager dig igennem både høj og lav intensitet, og er derfor også meget kalorieforbrændende.

FORDELE
Et kæmpe energi boost for krop og sjæl. Du får trænet hele din krop på både bevægelighed, smidighed, koordination og balance, samtidig med at du skaber stærkere muskler, får øget kropsbevidsthed og forbedret kropsholdning. Du danser dig i form og glemmer alt om, at du er til træning.

ADVARSEL !! Er stærkt vanedannende …

Hit Fit High

PERFEKT FOR
Dig der er klar på at give din dansetræning et ekstra skub. Hit Fit High er en helt igennem skøn måde at forbrænde en masse kalorier på, men hvor musik, trin og en fantastisk stemning, får dig til at glemme alt om tid og sted for en stund. En dansetime med et lidt højere tempo end vores normale Hit Fit Dance timer.

HVORDAN FUNGERER DET
På vores Hit Fit High timer får du alt den samme skønne og tempofyldte musik, som på vores almindelige Hit Fit Dance timer. Du følger blot instruktørens bevægelser, og der vil komme en ny dans på programmet hver uge. På Hit Fit High vil sværhedsgraden af trinene være en anelse højere, ligesom der er lidt hurtigere skift af de forskellige bevægelser.

FORDELE
Medicin for hjernen ! Når vi udfordrer os selv med nye dansetrin, danner vi nye hjerneceller. Når vi laver dansebevægelser, træner vi bla. vores reaktionsevne og det er med til at styrke vores arbejdshukommelse. Med Hit Fit High giver du din krop en full body treat, hvor både humøret og pulsen ryger helt i top !

Hit Fit Light

PERFEKT FOR
Dig der ønsker en sjov og forbrændende dansetime, men med en lidt lavere intensitet end vores andre Hit Fit hold. Din krop vil elske denne time, som forkæler dig med øget kropsbevidsthed, forbedret balance og kropsholdning, samtidig med at du får bevæget hele din krop på en naturlig og muskelopbyggende måde. Denne time er især perfekt for dig som f.eks. døjer med småskader, overvægt, er gravid eller er seniordanser.

HVORDAN FUNGERER DET
Danselokalet fyldes med den skønneste musik fra 1950-erne og frem til de nyeste hits fra 20-erne. Du følger blot instruktøren i nogle simple danse, som vil blive gentaget i løbet af timen. Der vil være fuld fokus på danseglæde og bevægelighed, og alle de mest belastende og fysisk hårde bevægelser er taget ud af denne time. Men tag ikke fejl, du vil stadig kunne mærke svedperlerne på panden og følelsen af ultimativ velvære !

FORDELE
Det perfekte ved Hit Fit Light er, at eftersom intensiteten er lavere og de fysiske hårde bevægelser er reduceret, vil du kunne holde et jævnt og moderat tempo hele timen igennem, uden at blive nødt til at stoppe op undervejs. Dette giver dig en bedre træning og en højere forbrænding. Dans er desuden godt for vores psykiske sundhed og følelsesmæssige velvære. Musik og dans får os til at udskille endorfiner, som er kroppens eget morfin, der virker smertedæmpende og derfor også er særdeles godt for humøret !

Hit Fit Basic

PERFEKT FOR
Dig der ønsker at gå i dybden med detaljer og det tekniske i dansen. Måden at bevæge hofterne på, hvordan armen vender og hvilken retning fødderne skal gå.

HVORDAN FUNGERER DET
Hit Fit Basic fungerer som en workshop, der afvikles ca. fire gange på et år. På hver workshop bliver der gennemgået to-tre af dansene fra den nuværende sæson. Instruktøren vil gennemgå trinene stille og roligt uden musik, og du har mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Til sidst vil dansene blive danset igennem med musik. Hit Fit Basic er derfor ikke et fast ugentligt hold, men en workshop du kan tilmelde dig separat.

FORDELE
På en Hit Fit Basic workshop, har du i den grad mulighed for at gå i dybden med en dans. Fordelen er, at du på denne måde får en større viden om, hvordan du udfører de forskellige bevægelser og dermed mulighed for at kunne danse endnu mere igennem på dine ugentlige Hit Fit timer. Når du kan danse mere igennem, og dermed også komme længere ud i alle bevægelserne, vil du både udvikle dig som danser og samtidig også øge din forbrænding.

Hit Fit Teens

PERFEKT FOR
Dig der er imellem 13 og 17 år, som elsker god musik og meget hellere vil danse i et energifyldt tempo til en masse udødelige hits, end at løbe en tur...

HVORDAN FUNGERER DET
I en Hit Fit Teens time, er det meningen at du blot følger vores instruktør, som gennem 50 min. vil tage dig med på en musikalsk og dansemæssig tidsrejse. Du danser til musik fra 1950-erne og helt frem til de allernyeste og sprødeste hits fra 20-erne. Hver Hit Fit time, tager dig igennem både høj og lav intensitet, og er derfor også meget kalorieforbrændende. Der danses til de samme sange, som på vores almindelige Hit Fit Dance hold for voksne - men tag ikke fejl, du vil blive revet med af sange og rytmer der blev skabt længe før, du blev født - og det bliver ikke kedeligt …!

FORDELE
Fordelen med en Hit Fit Teens time er, at du forbedrer din kondition, kropsbevidsthed, rytme, balance, koordination og smidighed på den sjoveste måde. Du opbygger muskler, og giver samtidig dig selv et energiboost af første klasse. Så stram hestehalen og gør dig klar til at ryste dansegulvet !

Hit Fit Kids

PERFEKT FOR
Alle børn mellem 8 og 12 år, som her får en fantastisk chance for en sjov, tempofyldt og musikalsk danseoplevelse.

HVORDAN FUNGERER DET
Vores Hit Fit Kids timer er fyldt med simple og børnevenlige danse, hvor danserne blot følger instruktørens bevægelser. Der er altså ingen gennemgang af trinene, så aktivitetsniveauet er højt og børnene får virkelig rørt sig. Musikken vil være en masse skønne hits, som de kender fra hverdagen, krydret med lidt ældre sange, som har hittet hos børn i flere generationer.

FORDELE
Børnene oplever en sund og super sjov måde at bevæge sig på. Deres kondition forbedres, samtidig med at de så småt begynder at opbygge muskler, stimulerer balancen, deres smidighed, koordination, kropsholdning og kropsbevidsthed. En ekstra bonus er, at børnenes hukommelse øges når de danser, samtidig med, at de opnår en bedre reaktionsevne.

Hit Fit Dance hos Lets Dance

Mød vores Hit Fit Dance instruktører