Dans Hit Fit Dance i Århus. - Let's Dance

Hit Fit Teens

Hvad er Hit Fit Teens?

Den ultimative dansetime for dig, der gerne vil danse, forbrænde og have det sjovt på samme tid..!

Vi har som de første i Danmark valgt at lave et hold for teenagere, så de også kan få glæde af Hit Fit Dance - blot sammen med en masse andre dansere på deres egen alder.

Hit Fit Dance er ikke bare en almindelig forbrændingstime. Vi har taget udgangspunkt i musikken og den dansestil som var fremme på det givne tidspunkt. Vi danser rock´n roll til 50-ernes rockede rytmer. Twist til 60-ernes Beatles. 70-ernes discotrin i bedste John Travolta stil. Pop og grandprix fest fra 80-erne, samt de mere moderne funk og showdance moves fra 00-erne og 10-erne. Alle de største hits er med, og det er svært ikke at skråle med på sangene, der brager ud af højttalerne..!

En Hit Fit Dance time er for alle niveauer, da der vil være musik og trin for enhver smag. Så glæd dig til at deltage i en super svedig og lærerig dansetime, hvor både pulsen og humøret ryger helt i top..!!

Koreografierne er forholdsvis simple, så eleverne behøver ikke, at få dem gennemgået først, men derimod blot følge med instruktøren. Undervisningen gør det muligt for hver enkelt elev at give den ekstra gas eller udføre flere detaljer af koreografien, udfra deres egne fysiske eller tekniske evner. På denne måde bliver det både udfordrende og hårdt for alle  allerede ved den første undervisningsgang.

Hver instruktør sammensætter sit eget program ud fra Mirja og Mariannes lange liste af hit numre og koreografier fra de sidste syv årtier.

GLÆD DIG!

Rul længere ned på siden for at se videoer.