MTV

Hvad er MTV?

MTV Dance er inspireret af det 21. århundredes største hiphop-, RnB- og popkunstnere som Ariana Grande, Beyonce, Usher, NeYo, Chris Brown og mange flere! Dansestilen er inspireret af street dance, som kan genkendes fra de største musikvideoer, og der fokuseres i undervisningen på grooves, koreografi og performance. 

MTV Dance handler om at finde din indre superstjerne frem, og er et fantastisk hold for dig der drømmer om at fyre den af i spotlightet på en scene!

Hvordan er undervisningen?

Til MTV Dance lærer du at danse som verdenshistoriens største hiphop-, R'nB- og popkunstnere som Usher, Ariana Grande, Beyonce, Michael Jackson og Chris Brown! Til MTV Dance danser vi street dance til funky rytmer og det nyeste musik, og vi garanterer masser af power og høj energi! 

Du vil lære sjove og udfordrende koreografier af vores undervisere, til sange du kender, og på holdet vil vi arbejde med grooves, kropsforståelse og performance!  

Vores undervisere glæder sig helt vildt til at fyre den max af sammen med jer, og dele deres enorme kærlighed for at danse og undervise! Det er vigtigt for os at lære børnene aldersvarende bevægelser og teknik, og at de til hver træning har det helt vildt sjovt med sved på panden!

Vi glæder os til at fyre den max af sammen med jer!