OVERSIGT OVER HOLD, ELITEAUDITION OG AL INFO OM TILMELDING TIL DEN KOMMENDE SÆSON 24/25

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Musical

Hvad er musical?

Musicaldans er stærkt inspireret Broadway Theater i New York, hvor legendariske og verdensberømte musicals som Cats, West Side Story, Billy Elliot, Løvernes Konge, Chicago og Fame er blevet spillet foran millioner af publikummer fra hele verden i over 200 år!

Til musicaldans kombineres stilarterne jazz, ballet og moderne, og der fokuseres både på teknik og danserens evne til historiefortælling gennem bevægelser og udstråling. Musicaldans henter rigtigt mange elementer fra teater og skuespil, og er super spændende og dynamisk, idet der både danses til gamle klassiske hits som ”All That Jazz”, men også nye numre fra musicals som La La Land og The Greatest Showman.

Hvordan er undervisningen?

Times Square. Neonlys. Det røde tunge tæppe. Publikums forventningsglæde. Rekvisitter. Make-Up. Maestro ved instrumentgraven. Dans. Teater. Sang – Velkommen til Broadway! Hos Lets Dance lever og ånder vi for musicalverdenens glitter og glamour, og har derfor skabt det fedeste musical-hold for dig, der vil dele glæden med os! Vi tager udgangspunkt i alle de berømte og højtelskede musicals som Cats, West Side Story, Billy Elliot, Løvernes Konge, Chicago, Fame… Vi kunne blive ved!

Til musicaldans kombinerer vi stilarterne jazz, ballet og moderne, og arbejder med performance og historiefortælling. Vi øver grundteknikker i opvarmningen, og giver dig en detaljeret basisforståelse for stilarterne, så du kan udvikle dig til hver eneste træning. Du kommer til at lære koreografier til de berømte musicalsange, og vores entusiastiske undervisere vil lære dig en hel masse om, hvordan du udtrykker dig gennem dine bevægelser og udstråling!

I Lets Dance tror vi på succes gennem et positivt, humoristisk og støttende læringsmiljø, hvor alle føler sig trygge og godt tilpas. Vores undervisere glæder sig så meget til at dele deres passion og kærlighed for dans og musicals med dig.

Mød vores Musical instruktører

Bolette Overgård Andersen
Cecilie Dee