OVERSIGT OVER HOLD SAMT AL INFO OM TILMELDING TIL DEN KOMMENDE SÆSON 24/25

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Showdance

Hvad er Showdance?

Showdance er en super populær stilart, der henter elementer fra både jazz, moderne, disco, funk og musical, og som har ét overordnet formål: At give publikum et show! I showdance får du det absolut bedste fra alle verdener, og lærer både grundteknik og kropsholdning, samt en masse fede koreografier med fart over feltet! Du udvikler en detaljeret basisforståelse for et hav af forskellige stilarter, og får derigennem de absolut bedste forudsætninger for at udvikle dig til hver eneste træning.

Hvilket musik og hvilke sange danses der til Showdance?

I Showdance beskæftiger man sig i høj grad med historiefortælling og performance, så gør dig klar til at øve udstråling og udtryk, når vi danser til alt fra højtelskede musicals som Cats, Chicago, Grease og Fame til det nyeste popmusik, som vi kender fra radioen! Det bliver super sjovt, når vi lever os ind i musikken samt lærer at udtrykke forskellige følelser og danse som forskellige karakterer.

Sådan foregår en dansetime i Showdance?

En showdance dansetime starter ud med en let opvarmning, så kroppen er klar til en dansetime med høj energi. Man vil lære én primær dansekoreografi som ofte har et tema tilknyttet sig; det kan eksempelvis være temaer som ”80’erne”, ”indianere”, ”servitricer” og meget mere. Kun fantasien sætter grænser. Vores showdance instruktører er super dygtige til at finde på nye og spændende danse og temaer! Når indstuderingen af dansetrinnene er færdiggjort, finpudses koreografien herefter, så der opnås synkrone bevægelser og samhørighed i dansen.

For at opnå en variation i dansetimen suppleres der også med teknik-, smidighed- og styrketræning. Hos Let’s Dance er vi nemlig stolte af vores tekniske stærke og super søde undervisere, der vil guide jer igennem linjer, smidighed, positioner og på nogle hold sågar også drejninger og spring over gulv! Vi garanterer sved på panden, fart over feltet, ømme muskler og masser af smil, når vi lukker dørene op til vores showdance – et positivt, humoristisk og støttende læringsmiljø, som du med garanti ikke kan få nok af.

Showdance for 7-9 årige hos Let´s Dance
Showdance for teens.

Mød vores Showdance instruktører

Mirja Kennedy
Nicoline Skytte Pedersen
Stine Overgård Andersen
Victoria Storgaard
Bolette Overgård Andersen
Louise Heise
Elicia Marie Frikke Tiffany
Elise Anesen
Julie Maria Bak Lage
Kristine Søndergaard Pedersen
Ida Meilandt
Róa Højgaard Slot
Signe Vibholm
Lucca Frost Petersen
Celine Steen Rasmussen
Mille Ginnerskov
Olivia Sommer
Cecilie Sejling
Isabella Juul Eriksen
Silja Karlsen
Cecilie Dee
Ida Marie Jakobsen
Selma Sølgaard-Kyng