Stram Op

Gå til Stram Op i Århus

Stram Op er en time for dig, der ønsker at fokusere på den indre styrke. Det er en træningsform, hvor du både vil få styrket de små og store muskelgrupper. Vi fokusere på målet, at få slanke stærke og smidige muskler. Du vil hurtigt mærke, hvordan din krop og muskler er på arbejde, og hvordan dine indre styrke udviklet. Du vil direkte mærke, at din krop vil blive strammet op. 

Danseskolen Stram Op hold er fra alle i alderen 16 plus. Om du er mand eller kvinde er ligegyldigt, for her er alle velkommen uanset hvad. Det er også uanset, om du har gået til Stram Op før eller ej. Det er et hold, hvor der er plads til alle niveauer, og du vil mærke din krop uanset, hvor øvet du er eller ikke er.  

Stram Op på Lets Dance i Risskov er et hold for dig, der gerne vil have en øget fedtforbrænding. 

Med stram op holdet vil du opleve varierende øvelser, fra styrketræning med egen kropsvægt til øvelser med et elastikbånd, der giver ekstra modstand og styrke. Der bliver sammensat et nyt program fra uge til uge, med fokus på at træne alle de større muskelgrupper ben, baller, arme, skulder, bryst, ryg og core. Slutningen af timen kommer vi igennem et program, hvorpå fokus ligger på smidighed og fleksibilitet.  

Husk at du altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer på Stram Op på Lets Dance i Risskov, hvis du er i tvivl om stilen og niveauet på holdet passer til dig. Selv om vi starter op i august, er det altid muligt at begynde på et hold. De mest oplagte perioder er aug./sep. og jan./feb.

Ved nedenstående knap kan du enten booke dine gratis prøvetimer eller tilmelde dig holdet. 

Stram Op i Århus