OVERSIGT OVER HOLD, ELITEAUDITION OG AL INFO OM TILMELDING TIL DEN KOMMENDE SÆSON 24/25

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Zumba

Hvad er Zumba?

Zumba opstod i 90'erne som et heldigt uheld i Colombia, hvor en aerobic-instruktør glemte at tage musik med til sin undervisning. Han greb derfor ned i sin taske og fandt et cassettebånd med latinmusik i stedet, og resten er nærmest historie.

I 2001 udkom den første Zumba-DVD, og i 2015 kunne man konstatere, at Zumba havde over 14 millioner elever i 186 lande. Med god grund!

Zumba er den ultimative danse-fitness oplevelse, som kombinerer danse som salsa, reaggaton, cha cha cha, jive og merengue. Bevægelserne er både med høj- og lav intensitet, så du forbrænder en masse kalorier! De mange dynamiske latin-moves toner og styrker hele din krop, så Zumba er et fantastisk alternativ til den klassiske fitnesstræning.  Uanset hvilken form du er, hvilken alder du har eller hvilket niveau du er på koordinationsmæssigt, så er Zumba egnet til dig - det eneste du skal gøre er at møde op og følge instruktørens bevægelser!

Zumba er velvære for både krop sjæl, og giver så meget livsglæde og energi, at man nærmest ikke kan stoppe igen!

Hvordan er undervisningen?

Zumba er den ultimative danse-fitness oplevelse! Vores populære zumbahold er for dig, der vil skifte løbebåndet og den ensformig fitnesstræning ud med latinamerikanske rytmer, høj energi og masser af smittende livsglæde, samtidig med at du forbrænder en masse kalorier! Du bliver en del af en euforisk atmosfære, hvor vores energiske zumbainstruktør med garanti giver dig sved på panden og et smil på læben!

Til Zumba kombinerer vi de latinamerikanske danse som salsa, reaggaton, cha cha cha, jive og merengue, så det bliver bestemt aldrig ensformigt! Dansebevægelserne har skiftevis høj- og lav intensitet, og derfor har Zumba samme effekt som intervaltræning, samtidig med, at de mange dynamiske bevægelser toner og styrker hele din krop. Zumba er et fantastisk alternativ til den klassiske fitnesstræning – det eneste du skal gøre er at følge instruktørens bevægelser og slå dig løs til musikken.

Uanset om du har ingen, lidt eller meget danseerfaring, så er zumba egnet til lige præcis dig, så længe du er klar til at give den gas!

Advarsel: M-E-G-E-T vanedannende!

Zumba hos Lets Dance

Mød vores Zumba instruktører

Heidi Sjølang Tjærby