TILMELDING TIL SÆSON 24/25 ER NU ÅBEN

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Brudevals

Lær at danse brudevals

Skal du giftes, er vi klar til at hjælpe dig med den store dag.

Ønsker bruden og gommen at lære den traditionelle smukke brudevals? Så er du i trygge hænder med vores instruktører. Uanset om du har absolut ingen eller meget danseerfaring, kan vi garantere en sjov og mindeværdig læringsproces i vores smukke, lyse spejlsale, med masser af smil og hyggeligt samvær.

Ønsker bruden og gommen derimod at lære et mere utraditionelt dansenummer, så er det uden tvivl også noget vi kan hjælpe jer med. Vi kan skabe en dans som vil blæse gæsterne bagover - og give en oplevelse som ikke er set før.

En brudevals varer ca. 45 min (vi fortsætter, til den er helt på plads) og koster kr. 700,-

Skal dine gæster danse: Vil du have gæsterne op af stolene, sparke gang i bryllupsfesten og skabe et bånd på tværs af aldersgrupper, er dans et oplagt indslag! Dans skaber fællesskab, glæde og fælles oplevelser for livet - en oplevelse dine gæster aldrig vil glemme. Vi tilbyder nemlig undervisning i alle stilarter, og kan imødekomme ethvert ønske om musik, koncept og tema, for at skabe en uforglemmelig og fortryllende bryllupsdag, som alle vil huske af de absolut bedste årsager.

Ring eller send os en mail, så finder vi en pris til dig.

Vi er klar til at hjælpe dig!

Booking: Send os endelig en mail på victoria@letsdance.tv i forhold til booking eller hvis du skulle have et eller flere spørgsmål.

Vi har lokaler både Risskov på Lystrupvej 62 og Viby på Damagervej 10.

Lær at danse brudevals