TILMELDING TIL SÆSON 24/25 ER NU ÅBEN

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Danmark Danser

Danmark Danser

Danmark Danser er den ultimative danseturnering, hvor alle stilarter er tilladte! Her konkurrerer balletdansere, hiphoppere, latindansere, mavedansere, stepdansere og masser af andre stilarter på lige fod mod hinanden i kampen om præmiesummen på flere tusinde kroner! Om du er solodanser, pardanser eller en del af et crew, så er det DIG vi leder efter til Danmark Danser 2021!

Danmark Danser afholdes i Vejle Musikteaters smukke omgivelser, hvor de historiske røde tunge tæpper, fantastiske lyd og blændende projektørlys danner de bedste rammer for en professionel danseoplevelse. Vi glæder os til at præsentere din unikke performance, og til at give både dansere og publikum en oplevelse ud over det sædvanlige.

Til Danmark Danser vil et panel bestående af kendte og topkvalificerede dommere indenfor TV-, musik-, dans- og underholdningsbranchen give live feedback til hver enkel performance. Danserne vil blive bedømt på showets underholdningsværdi, samt på deres teknik, musikforståelse og udstråling.

Vi garanterer høj energi og spænding til du nærmest falder ned af stolen, når vi d. 29. maj slår dørene op for Danmarks mest unikke dansekonkurrence!

Er du over 8 år gammel, og har du hvad der skal til, så sæt kryds i kalenderen og vi ses til et BRAG af en dansefest!

NYHED I 2021 !!

Som noget helt nyt, bliver der nu en turnering både for dansere over 13 år og under 13 år, hvor der findes en vinder i hver alderskategori. Og ydermere er ALLE 9 finalister garanteret en pengepræmie !

Danmark Danser er en danseturnering, hvor alle stilarter er tilladt. Du skal være min. 8 år for at kunne deltage og turneringen er åben for både solodansere, pardansere/duo samt grupper.

DATO:

29. april 2021

Vejle Musikteater

Mere om Danmark Danser

Besøg Danmark Dansers website
Danmark Danser 2019