TILMELDING TIL SÆSON 24/25 ER NU ÅBEN

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Great Moments

Vi tilbyder

Great Moments tilbyder danseshows og undervisning i alle stilarter og længder, eksempelvis til firmaarrangementer, produktpræsentationer, modeshows, tv-produktioner og meget mere.

Hos Great Moments hjælper vi med kreativ sparring, og tilbyder unikke opsætninger og arrangementer tilpasset kundens ønsker. Målsætningen er altid, at skabe en uforglemmelig oplevelse, langt udover det sædvanlige.

Great Moments har ydermere elitedansere i alle aldre og stilarter, hvilket giver en unik og sjælden mulighed for showsammensætninger, en høj fleksibilitet og hurtig udarbejdelse af produktioner eller indslag til events.

Har du en ide eller et ønske til en optræden, begivenhed, eller undervisning så kontakt os og vi skaber den bedste oplevelse sammen med dig.

Oplevelser udover det sædvanlige – GREAT MOMENTS ✨ 

Great Moments er til for dig, hvad enten du er privatperson, en virksomhed, skole eller institution. 🌟

Great Moments tilbyder store og flotte lokaler på danseskolen Let’s Dance, som er velegnet til større eller mindre arrangementer for private og virksomheder. Vi tilbyder lige lededes undervisning i vores tre dansesale i Risskov, samt i Viby og Randers.

 

Vision for Great Moments

  • I Great Moments vil vi til hver en tid bestræbe os på, at leve op til vores navn, og skabe great moments for alle.
  • Vores vigtigste opgave er at DU får en kæmpe oplevelse, når du lader os stå for underholdningen.
  • Det skal være kendetegnet for Great Moments, at vi ALTID leverer en professionel og skræddersyet indsats. Vi kombinerer DINE ønsker og vores erfaringer fra et langt liv med dans og underholdning, så vi i fællesskab får skabt et særligt øjeblik.
  • Vi glæder os til at løse enhver opgave, små som store. Og vi vil gøre os umage, og yde vores bedste uanset opgavens omfang.
  • Vores dansere, instruktører og hjælpere elsker at lave det de gør, og den kærlighed vil vi gerne dele med DIG!
  • Vi vil altid gå efter at sætte barren lidt højere, så vi altid udvikler os, og leverer det bedste produkt.

Kontakt: info@greatmoments.tv

Mere om Great Moments

Besøg Great Moments website

h
h
h
h