Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Hit Fit Dance

OM Hit Fit Dance

Hit Fit Dance er ikke bare en almindelig forbrændingstime. Vi har taget udgangspunkt i musikken og den dansestil som var fremme på det givne tidspunkt. Vi danser rock'n roll til 50-ernes rockede rytmer. Twist til 60-ernes Beatles. 70-ernes discotrin i bedste John Travolta stil. Pop og grandprix fest fra 80-erne, samt de mere moderne funk og showdance moves fra 00-erne og 10-erne. Alle de største hits er med, og det er svært ikke at skråle med på sangene, der brager ud af højttalerne!

En Hit Fit Dance time er for alle aldre og alle niveauer, da der vil være musik og trin for enhver smag. Så glæd dig til en super varm og lærerig dansetime, hvor både pulsen og humøret ryger helt i top.... - det kan ikke undgåes...!!

Koreografierne er forholdsvis simple, så eleverne ikke behøver at få dem gennemgået først, men derimod blot følge med instruktøreren. Undervisningen gør det muligt for hver enkelt elev at give den ekstra gas med det fysiske eller udføre flere detaljer af koreografien, udfra deres egne fysiske eller tekniske evner. På denne måde bliver det både udfordrende og hårdt for alle elever allerede ved den første undervisningsgang.

I foråret 2015 har vi desuden videreudviklet Hit Fit Dance konceptet og lavet en light udgave. Undervisningen er stadig sprængfyldt med masser af energi, smil på læben og ikke mindst alt det skønne musik fra de seneste syv årtier.
Hit Fit Light går derfor, kort og godt, ud på, at vi har sorteret de hårdeste danse fra, dvs. de danse der indeholder mange hop eller vrid for knæene. Hit Fit Light passer perfekt til dem der feks. har mindre skader, er gravide, lige har født, har problemer med knæene, er seniorer eller for dem, som synes det blot kunne være fedt med et sjovt dansehold, uden det bliver alt for hårdt.

Rigtig god fornøjelse.

Mere om Hit Fit Dance

Besøg Hit Fit Dance' website

Hit Fit Dance hos Lets Dance