TILMELDING TIL SÆSON 24/25 ER NU ÅBEN

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Kaufmann Cup

Sæt kryds i kalenderen

En danseturnering arrangeret af danseskolen Let's Dance.

Kaufmann Cup er en turnering i både Showdance og Hip Hop.

I 2013 lød startskuddet til Kaufmann Cups allerførste turnering, hvor dansere kæmpede på tværs af forbund om de eftertragtede finalepladser og store pengepræmier. Siden Kaufmann Cups begyndelse har turneringen været præget af spænding, kreativitet og topunderholdning.

Kaufmann Cups stigende popularitet og hurtige succes medførte, at turneringen allerede i 2014 fik 2 indledende runder. De 6 hold der i hver række havde klaret sig bedst efter de 2 indledende runder kvalificerede sig til den store finale på Hermans i Tivoli Friheden, Aarhus.

I 2015 og 2016 tilmeldte endnu flere hold sig, og det blev derfor besluttet at den store finale fremover ville blive afholdt på de største scener i landet, for at sikre diversitet og for at give danserne de absolut bedste rammer for deres optrædener. I 2016 blev finalen afholdt i Musikteateret Vejle, og der var nu også pengepræmier til både 1. 2. og 3. pladserne i junior og voksenrækken.

I 2017 besluttede sponsor Henrik Kaufmann også at uddele pengepræmier til 2. og 3. pladsen i børnerækken, og finalen flyttede for første gang til Sjælland på Det Kongelige Teater. I 2018 blev finalen afholdt i Operaen i København, og i 2019 i Musikhuset Aarhus.

Til Kaufmann Cup kan alle hold på tværs af forbund deltage, og vi garanterer en unik turnering i særklasse

UDEN JER – INGEN OS

Dansere og publikum betyder alt for os der står bag Kaufmann Cup, og derfor bruger vi altid et helt års forberedelser på at finde fede locations med smukke store scener, fantastisk lyd og masser af lys, samt at booke de absolut bedste, mest kvalificerede og relevante dommere til at dømme den benhårde konkurrence.

Vi anerkender det hårde arbejde hvert eneste hold lægger i deres performances og vil på hele Kaufmann Cups vegne gerne sige TAK, til alle de hold der har deltaget i Kaufmann Cup. TAK, fordi i hvert år stoler på, at vi kan sætte de ultimative rammer for en fed danseturnering, TAK for energien, spændingen og minderne, TAK for smil og grin, og ikke mindst TAK til trænere, forældre og danseskoleledere. Vi glæder os helt vildt til at se jer alle, nye som velkendte ansigter i 2020!

Mere om Kaufmann Cup

Besøg Kaufmann Cups website

Kaufmann Cup 2019