OVERSIGT OVER HOLD SAMT AL INFO OM TILMELDING TIL DEN KOMMENDE SÆSON 24/25

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Klubmesterskab

Klubmesterskab hos Let's Dance

Gå ikke glip af den absolut sjoveste, mest festlige og nervepirrende dansedag i Aarhus Stadionhal d. 17 April, når vi slår dørene op for Let’s Dance Klubmesterskab 2021!

Let’s Dance klubmesterskab er en turnering for alle danseskolens hold over 6 år uanset niveau! Om du er begynder, let øvet eller øvet er fuldstændigt ligemeget – hvis du elsker, at danse så er dette utvivlsomt en turneringen for dig. Vi garanteret en fantastisk oplevelse ved at stå foran et bifaldende publikum og glæder os til at se jer give den fuld gas på dansegulvet, før vi kårer vinderne af klubmesterskabet 2020!

Dagen vil selvfølgelig blive delt op i to turneringer, så alle begynderhold dyster mod hinanden og alle øvede hold dyster mod hinanden. Konkurrencen foregår på tværs af stilarter, så både hiphop og showdance danser mod hinanden, hvilket bare gør konkurrencen endnu mere spændende. Er det hiphop beats og fede grooves der hiver titlen hjem, eller er dommerne mere til jazz hands, popmusik og glitrende kostumer? Vi er spændte!

Tag din mor, far, bedsteforældre, naboer og venner med til en intens og sjov dag, hvor danseglæde, holdånd og fællesskab er i centrum.

På denne side kan alle tilskuere købe sin billet, (dansere skal tilmeldes via deres hold ud fra det niveau de går på). Når du har modtaget din ordrebekræftelse, skal du printe den og vise ved indgangen, da denne fungerer som din billet. Du kan også fremvise et print fra din tlf.

Priser

Børn 0-3 år: Gratis (Børnene skal sidde på skødet af en voksen)

Børn u.12 år & 65+: 60,-

Voksne: 100,-

Betaling i døren på dagen:

Børn 0-3: Gratis

Børn u. 12 & 65+: 60,-

Voksne: 100 kr.

Har du børn som skal deltage i flere klubmesterskaber, eller ønsker du blot at se en eller flere dele af turneringen, så gælder billetten for hele dagen.

Sted: Aarhus Stadionhal.

Vi glæder os til en super hyggelig, sjov og spændende dag, med både dansere, venner og familie.

Klubmesterskab 2019