OVERSIGT OVER HOLD, ELITEAUDITION OG AL INFO OM TILMELDING TIL DEN KOMMENDE SÆSON 24/25

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Polterabend

Polterabend nær Århus

Skal du arrangerer polterabend, og ønsker at give din ven eller veninde en helt særlig oplevelse? - Så lad os være din hjælp. 

Vi vil i allerhøjeste grad anbefale dig, at booke en dansetime - vi sparker festen godt og grundigt i gang til jeres mindeværdige og sjove polterabend!

I vil ikke gå glip af den fedeste dansetime i lige præcis dén stilart i drømmer om, på et niveau hvor ALLE kan være med!

Tag jeres glitrende 80’er tøj på og skrål med til Whitney Houston, lær fede hiphop moves, prøv kræfter med ormen og running man, dans showdance til de nyest hits, dans til Grease, måske Zumba eller Hit Fit Dance?

Det er altså kun fantasien der sætter grænser for stilart og koncept!

Vi holder en kæmpe dansefest i vores smukke lyse lokaler, hvor I kan nyde bobler i vores stemningsfulde lounge og afholde en polterabend ud over det sædvanlige.

Lad os være med til at give jer en oplevelse for livet. En oplevelse hvor I simpelhen ikke kan undgå at smile, grine, pjatte, fjolle og bevægelse med kroppen.

Vi er her for at give netop jer en magisk oplevelse.

En polterabend varer typisk 45 min. og koster kr. 1200,-

Send os endelig en mail, hvis du skulle have et eller flere spørgsmål: victoria@letsdance.tv

Vi tilbyder også muligheden for at afholde dit arrangement Risskov på Lystrupvej 62 eller i Viby på Damagervej 10.

"Bedste polterabend event. Gjorde dagen helt vildt god. En icebreaker alle kan være med til, et godt grin og sammenhold!!!," fortæller Anni (gæst).

Den sjoveste og mest dansende polterabend - book her !