Brudevals & polterarbend

Brudevals & Polterabend

Skal du giftes, eller arrangere en polterabend nær Århus, er vi klar til at hjælpe dig med den store dag.

BRUDEVALS

LÆR AT DANSE BRUDEVALS I ÅRHUS

Ønsker du som brud og gom, at lære den traditionelle smukke brudevals? Så er du i trygge hænder med vores instruktører. 

Uanset om du har absolut ingen eller meget danseerfaring, kan vi garantere en sjov og mindeværdig læringsproces med brudevals i Århus.

Ønsker bruden og gommen derimod at lære et mere utraditionelt dansenummer, så er det uden tvivl også noget, vi kan hjælpe jer med. Vi kan skabe en dans som vil blæse gæsterne bagover - og give en oplevelse som ikke er set før og som I og gæsterne sent vil glemme. 

En undervisning i brudevals varer ca. 45 min (vi fortsætter, til den er helt på plads) og koster kr. 600,-

Skal dine gæster også danse: Vil du sparke gang i bryllupsfesten, have gæsterne op af stolene og skabe et bånd på tværs af aldersgrupper - så er dans et oplagt indslag! Dans skaber smil, grin, glæde og fælles oplevelser for livet - en oplevelse dine gæster aldrig vil glemme.

Vi tilbyder undervisning i alle stilarter, og kan imødekomme ethvert ønske om musik, koncept og tema, for at skabe en uforglemmelig og fortryllende bryllupsdag, som alle vil huske af de absolut bedste årsager.

Ring eller send os en mail, så finder vi en pris til dig.

POLTERABEND

BOOK EN DANSEUNDERVISNING TIL JERES POLTERBANDE. 

Det er en anderledes og SJOV måde, at fejre den store dag!

Når der bliver holdt polterabend i Aarhus, er dans et populært valg. Om det er polterabend til bruden eller til gommen, så er der rig mulighed for fantastiske og sjove oplevelser med dans! Dansen giver jer fællesskabsfølelse, ryster gruppen sammen, og så er det vare hamrende sjovt - en sikker vinder. Det er en oplevelse I vil kunne snakke om i årevis. 

Det vigtigste for os er, at give jer en sjov, uforglemmelig og positiv oplevelse på en ganske særlig dag. 
- Vi sparker festen godt og grundigt i gang til jeres mindeværdige og sjove polterabend!

Vi kan undervise jer i lige præcis dén stilart i drømmer om, på et niveau hvor ALLE kan være med!

Tag jeres glitrende 80’er tøj på og skrål med til Whitney Houston, lær fede hiphop moves, prøv kræfter med ormen og running man, dans showdance til de nyest hits, dans til Grease, måske Zumba eller Hit Fit Dance?

Det er altså kun fantasien der sætter grænser for stilart og koncept!

Vi holder en kæmpe dansefest i vores smukke lyse lokaler, hvor I kan nyde bobler i vores stemningsfulde lounge og afholde en polterabend ud over det sædvanlige.

Lad os være med til at give jer en oplevelse for livet. En oplevelse hvor I simpelhen ikke kan undgå at smile, grine, pjatte, fjolle og bevægelse med kroppen.

Vi er her for at give netop jer en magisk oplevelse.

En polterabend varer typisk 45 min. og koster kr. 1200,- 

Send os endelig en mail, hvis du skulle have et eller flere spørgsmål: info@letsdance.tv

Vi tilbyder også muligheden for at afholde dit arrangement i Århus på adresserne, Risskov på Lystrupvej 1F eller i Viby på Damagervej 10.

"Bedste polterabend event. Gjorde dagen helt vildt god. En icebreaker alle kan være med til, et godt grin og sammenhold!!!," fortæller Anni (gæst).  

BOOK UNDERVISNING I BRUDEVALS ELLER POLTERABEND I ÅRHUS

Booking: Send os endelig en mail i forhold til booking, eller hvis du skulle have et eller flere spørgsmål: info@letsdance.tv

Vi har lokaler både nær Århus i Risskov på Lystrupvej 1F og Viby på Damagervej 10.

Vi er klar til at hjælpe dig!