Videoer - Let's Dance

Videoer

Mærk stemningen 

Her på siden kan du se enkelte videoer fra vores skønne danseskole. Vil du se flere videoer, har vi på vores YouTube kanal en masse skønt videomateriale - god fornøjelse :)

YouTube-kanal:
https://www.youtube.com/user/LetsdanceAarhus/videos

Historier fra danseskolen

På Lets Dance har vi mange skønne og livsbekræftende historier blandt vores dansere. De kommer for at danse - fordi de brænder for dansen, elsker den gode stemning og dyrker venskaber - eller slet og ret fordi de trænger til at røre sig. Der er ingen tvivl om, at livsglæde og bedre helbred har mange ansigter, og det er ingen overdrivelse, at begge dele starter med fødderne.

Her kan du se videoer og møde nogle af de skønne dansere som virkelig har en historie du vil blive rørt af, kan se dig selv i, er livsbekræftende eller som bare får dig til at smile. Se med her: 

Arrangementer hos Let's Dance

Vores samarbejdspartner Meng & Company 

Vi har i nogle år samarbejdet med Henrik Meng fra Meng & Company. Et samarbejde som har til formål at optimere oplevelsen for vores gæster.

Vi har modtaget denne video fra Henrik - som vi er meget beærede og stolte over. Hør med, når Henrik fortæller om Let´s Dance.